Top 10 ţări unde poţi găsi cele mai frumoase femei şi cei mai atrăgători bărbaţi

Femeile din Ucraina sunt cele mai frumoase din lume, în timp ce bărbaţii suedezi sunt cei mai atrăgători de pe întregul glob, informează Huffington Post, care citează ghidul de călătorii Traveler's Digest.

20854 afișări
Imaginea articolului Top 10 ţări unde poţi găsi cele mai frumoase femei şi cei mai atrăgători bărbaţi

Top 10 ţări unde poţi găsi cele mai frumoase femei şi cei mai atrăgători bărbaţi (Imagine: Shutterstock)

Pentru mulţi oameni, bărbaţii sexy şi femeile frumoase nu se numără printre atracţiile turistice ale unor ţări. Însă, acest lucru se poate schimba, mai ales că acum avem şi două topuri ale ţărilor cu cei mai arătoşi bărbaţi şi cu cele mai frumoase femei din lume, realizate de jurnaliştii de la Traveler's Digest.

În topul ţărilor cu cele mai frumoase femei pe primul loc se află Ucraina. "Oraşul Kiev este fără nicio îndoială casa celor mai frumoase femei din lume", susţin jurnaliştii Traveler's Digest. Potrivit acestora, femeile din Ucraina sunt "mai puţin intimidante" decât rusoaicele, sunt bine educate şi dispuse să discute despre literatură şi filosofie.

Pe locul al doilea în topul 10 al ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume se regăseşte Suedia. "Străzile din Stockholm sunt pline de femei superbe, care sunt pe cât de înalte, pe atât de delicioase", spun jurnaliştii de la Traveler's Digest, care mai afirmă că femeile din Suedia sunt renumite şi pentru faptul că sunt foarte prietenoase.

În clasamentul ţărilor cu cele mai frumoase femei urmează Statele Unite ale Americii, Argentina, Bulgaria, Rusia, Israel, Olanda, Coreea de Sud şi Canada. În ceea ce priveşte femeile din Bulgaria, jurnaliştii Traveler's Digest spun că deşi ţara lor nu este foarte cunoscută, bulgăroaicele se aseamănă cu rusoaicele şi ucrainencele, fiind în general înalte şi având ochii deschişi la culoare.

Cei mai atrăgători bărbaţi se găsesc în Suedia, potrivit unui alt top realizat de Traveler's Digest. "Bărbaţii suedezi au fost mult timp înţeleşi greşit (...) Frecvent, aceştia au fost clasificaţi ca fiind reci, distanţi din punct de vedere emoţional şi, în mod inexplicabil, confundaţi cu bărbaţii elveţieni", notează Traveler's Digest. Publicaţia precizează faptul că bărbaţii din Suedia se îmbracă foarte elegant şi apreciază cele mai fine lucruri pe care le oferă viaţa.

Pe următoarele locuri în acest top se situează bărbaţii din Statele Unite ale Americii, Olanda, Portugalia şi Argentina. Clasamentul este continuat de Australia, Spania, Germania, Italia şi Israel.

România nu apare în clasamentele ţărilor cu cele mai frumoase femei şi cu cei mai atrăgători bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici