Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Cine se află pe primul loc - FOTO

Cântăreaţa Rihanna şi actriţele Mila Kunis şi Megan Fox au fost incluse pe lista celor mai sexy 100 de femei din lume alcătuită de revista FHM.

7855 afișări
Imaginea articolului Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Cine se află pe primul loc - FOTO

Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Cine se află pe primul loc - FOTO

Pe primul loc se află Tulisa Contostavlos, o tânără cântăreaţă şi actriţă britanică, în vârstă de 23 de ani. Tulisa Contostavlos a făcut parte din grupul hip-hop N-Dubz, alături de verişorul ei Dappy şi prietenul lor Fazer. Ea face parte în prezent din juriul emisiunii-concurs "X Factor" din Marea Britanie şi a câştigat această competiţie în 2011, cu grupul Little Mix, pe care l-a format şi consiliat. Tânăra cântăreaţă a anunţat recent că îşi va lansa albumul ei de debut solo, "The Female Boss", în vara acestui an, informează contactmusic.com.

Pe locul al doilea se află cântăreaţa britanică Cheryl Cole, iar pe poziţia a treia s-a clasat cântăreaţa Rihanna.

Printre alte femei celebre incluse în această listă se află Rose Jones, Katy Perry, Megan Fox, Keeley Hazell, Mila Kunis şi Emily Atack.

Lista celor mai sexy 100 de femei din lume alcătuită de editorii revistei FHM poate fi consultată pe site-ul www.fhm.com/100sexiest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici