TOP 15 cele mai scumpe camere de hotel din lume

Inspiraţi de o noapte petrecută cândva în hotelul de mai jos, am decis să luăm la pas marele www şi să vedem cum arată şi cât costă să petreci 24 de ore în cele mai scumpe hoteluri din lume.

961 afișări
Imaginea articolului TOP 15 cele mai scumpe camere de hotel din lume

TOP 15 cele mai scumpe camere de hotel din lume (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Ce a ieşit? O călătorie virtuală - punctată de ochi căscaţi de mirare - prin cele mai luxoase locuri din lume, pe care o începem cu un popas în Hong Kong.

15. The Presidential Suite, InterContinental, Hong Kong

Cât costă: 13.715 de dolari pe noapte

The Presidential Suite e unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Asia. Apartamentul de mai sus (cel mai scump din hotel) le oferă celor care îl închiriază o experienţă panoramică IMAX, are vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oraş (Victoria Harbour/Hong Kong Island), piscină privată, jacuzzi şi sală de gimnastică. În descriere cei de la InterContinental se mai laudă şi cu duşurile, ceea ce probabil are sens. După ce scoţi din buzunar aproape 14.000 de dolari într-o noapte, e foarte probabil să te simţi atât de dirty încât să vrei să faci duş după duş, nu?

Pe lângă asta, celor care închiriază acest apartament li se oferă drept cadou o plimbare gratuită cu un Phantom VI Rolls Royce, Bentley sau limuzină Mercedes. Noi alegem Rolls-ul. Tot ce ne mai trebuie acum sunt 14.000 de dolari.

14. The Sultan's Suite, Ciragan Palace Kempinski, Istanbul

Cât costă: 15.332 dolari pe noapte
Ciragan Palace Kempinski a fost construit în secolul al XVI-lea. A fost reşedinţa ultimului sultan otoman şi reconstruit succesiv în marmură pentru Sultanul Abdulaziz, în 1857.

În prezent are 5 stele şi pe lista oaspeţilor celebri care i-au trecut pragul se află Prinţul Charles, Liz Hurley, Uma Thurman şi Giorgio Armani. Apartamentul are piscină privată, elicopter pe care îl poţi folosi pentru a coborî (în cazul în care nu vrei să foloseşti liftul) şi un breakfast buffet. În plus, apartamentul din imagine vine la pachet cu o suită de valeţi care sunt oricând la dispoziţia ta, are candelabre imense, mobilă renascentistă şi tablouri care valorează ele însele o mică avere. Are cam tot ce îi trebuie unui mic oligarh modern, aşa că - dacă eşti unul - pune mâna pe telefon şi rezervă camera asta. Măcar de dragul promenadei cu elicopterul.

13. Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton, Moscova

Cât costă: 18.000 de dolari pe noapte
Apartamentul din imagine are vedere panoramică spre Piaţa Roşie, un living spaţios, zonă de dining, o bibliotecă, un spaţiu care poate fi folosit ca birou, pian şi podea încălzită. Având în vedere că vorbim despre Rusia, pe noi ne-a convins un singur argument din toată povestea asta: podeaua încălzită.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe camere de hotel din lume pe www.one.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici