(P) Top Shop a pregatit reduceri de pana la 70% de Black Friday 2018

Produsele Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus, Wellneo si Top Shop sunt disponibile pe toate cele sase canale de vanzare

2001 afișări
Imaginea articolului (P) Top Shop a pregatit reduceri de pana la 70% de Black Friday 2018

(P) Top Shop a pregatit reduceri de pana la 70% de Black Friday 2018

Top Shop, cel mai mare retailer omnichannel din Romania, a pregatit reduceri de pana la 70% la sute de produse Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus si Top Shop. Astfel, romanii isi vor putea achizitiona lucrurile dorite la preturi speciale de pe toate cele sase canale de vanzare Top Shop in functie de preferinte, proximitate si modalitatile de livrare dorite.

Ziua principala a campaniei de Black Friday pentru Top Shop este vineri, 16 noiembrie, dar reducerile de pana la 70% sunt valabile pana duminica, 25 noiembrie. De asemenea, clientii nostri fideli deja inscrisi in Club 5* Top Shop beneficiaza de doua zile de oferte exclusive pentru ei, pe 14 si 15 noiembrie.

Printre cele mai cautate produse de Black Friday conform estimarilor Top Shop vor fi la produse diverse, dar cu preturi extrem de atractive:

  • Perna Dormeo Eucalyptus, fabricata din fibre 100% naturale Tencel si umpluta cu microfibre Wellsleep asigura un mediu de dormit proaspat si curat, lipsit de bacterii sau alergeni. Aceasta are acum cu o oferta de nerefuzat - DOAR 59 de lei in loc de 149 lei, reducerea fiind de 60%.
  • Revolutioneaza modul in care toci, macini si amesteci ingredientele in bucataria ta. Pentru ca Chopperul Delimano Joy, cu lama dubla, accesorii pentru sosuri, bol de 600 ml cu capac etans si baza anti-alunecare, este doar 49 lei, in loc de 119. Este o redus cu 58%!
  • Transforma-ti locuinta intr-o poveste de iarna sau da suflet oricarei petreceri cu Startastic Max de la Top Shop. Proiectorul cu leduri are peste 120 de jocuri de lumini si poate fi folosit atat in casa, cat si afara, iar pretul este irezistibil. Doar 99,99 lei in loc de 299 lei – reducerea fiind de 66%.
  • Mergi pe urmele pisicii cu noile ghete Walkmaxx Comfort Wedge! Sunt extrem de comode datorita stratului din spuma cu memorie din interior, iar talpa rotunjita ajuta la corectarea posturii corpului. In plus, fermoarul lateral le face foarte usor de incaltat. Pretul este de doar  doar 149 lei, de la 249 lei, cu discount de 40%!
  • Pentru un somn cu adevarat sanatos si odihnitor, saltelele Dormeo recunoscute pentru calitate si durabilitate, pot fi cumparate pentru prima data in Romania cu reducere de 20%. Oferta UNICA si in PREMIERA este valabila la toata gama de saltele si la toate dimensiunile disponibile.

Fii cu ochii pe pisica si prinde cele mai bune oferte de Black Friday in magazinele Top Shop si Dormeo din toata tara si pe www.top-shop.ro.

Despre Top Shop

Top Shop este cel mai mare retailer omnichannel din Romania, avand sase canale de vanzare: TV, retail clasic (40 magazine in toata tara), retea de parteneri de vanzare, materiale print, telemarketing si online. Reprezentatii de vanzari mentin mereu activa interactiunea dintre companie si clienti pentru a raspunde in timp real cerintelor acestora si a le oferi cele mai bune solutii personalizate de cumparare. Persoanele membre in Club 5* Top Shop sunt clientii care cumpara frecvent produse si pentru care compania face pachete speciale si reduceri semnificative la produse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici