Topul cântăreţilor buni de ascultat la culcare pentru 2012: Cine i-a detronat pe cei de la Coldplay

Un lanţ de hoteluri din Marea Britanie a realizat un sondaj privind preferinţele oamenilor în legătură cu piesele muzicale care sunt potrivite de ascultat înainte de culcare, liderul topurilor din 2008 şi 2010, trupa Coldplay, fiind detronat în acest an.

682 afișări
Imaginea articolului Topul cântăreţilor buni de ascultat la culcare pentru 2012: Cine i-a detronat pe cei de la Coldplay

Topul pieselor din 2012 bune de ascultat la culcare: Cine i-a detronat pe cei de la Coldplay (Imagine: Shutterstock)

Conform sondajului, Adele s-a situat pe primul loc în topul din 2012 al cântăreţilor a căror muzică este potrivită de ascultat la culcare.

La sondajul care a fost realizat de lanţul hotelier Travelodge au participat 2.000 de persoane.

Adele i-a învins pe membrii trupei Coldplay, care au fost liderii topurilor realizate în 2008 şi 2010, informează contactmusic.com.

Anul acesta, Coldplay ocupă locul al doilea în acest top.

În top au mai fost incluse, printre altele, trupele Snow Patrol, pe locul al treilea, şi One Direction, pe al cincilea.

Stevie Williams, un expert de la Edinburgh Sleep Centre, a spus: "Rezultatele unor numeroase studii la care au participat grupuri variate de bărbaţi şi femei au arătat că muzica lentă, relaxantă, ascultată în pat are numeroase influenţe benefice asupra somnului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici