TOPUL celor mai ATRACTIVE parcuri de distracţii din lume - GALERIE FOTO

Parcurile de distracţii din întreaga lume s-au bucurat în ultima perioadă de noi recorduri de turişti, peste 200 de milioane de persoane vizitând primele 25 de astfel de parcuri, ca importanţă, numai în anul 2013.

1330 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai ATRACTIVE parcuri de distracţii din lume - GALERIE FOTO

TOPUL celor mai ATRACTIVE parcuri de distracţii din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta reprezintă o creştere de 4,3 procente faţă de anul 2012, potrivit unui raport dat publicităţii de Asociaţia Parcurilor de Distracţii, informează CNN.

Dintre aceste parcuri, cele cu temă Disney domină topul. Astfel, numai în 2013, peste 18 milioane de oameni au vizitat aceste locuri de distracţie, în creştere cu 6 la sută faţă de 2012.

TOPUL celor mai atractive parcuri de distracţii din lume, în funcţie de numărul de vizitatori:

1. Magic Kingdom, Florida

2. Tokyo Disneyland, Japonia

3. Disneyland, California

4. Tokyo DisneySea, Japonia

5. Disney's Epcot, Florida

6. Disneyland Park, Franţa

7. Disney's Animal Kingdom, Florida

8. Disney's Hollywood Studios, Florida

9. Universal Studios, Japonia

10. Disney's California Adventure

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici