Topul celor mai bogaţi muzicieni: Paul McCartney se află pe locul 4. Cine este pe primul loc

Cântăreţul britanic Paul McCartney se situează pe locul al patrulea în topul anual al celor mai bogaţi oameni din industria muzicii realizat de The Sunday Times, acesta având o avere de 710 milioane de lire sterline (870 de milioane de euro).

2771 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bogaţi muzicieni: Paul McCartney se află pe locul 4. Cine este pe primul loc

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înaintea cântăreţului britanic, în topul celor mai bogaţi muzicieni s-au situat Len Blavatnik, pe locul întâi, cu o avere de 10 miliarde de lire sterline, Clive Calder, cu 1,4 miliarde de lire sterline, şi Cameron Mackintosh, cu o avere estimată la un miliard de lire sterline, informează femalefirst.co.uk.

În acest top se află şi cântăreţii din trupa U2, care s-au situat pe locul al şaselea, averea acestora fiind de 428 de milioane de lire sterline, cu mult mai puţin decât averea lui Andrew Lloyd Webber, care se situează pe locul al cincilea, cu 640 de milioane de lire sterline.

Locul al şaptelea i-a revenit lui Simon Fuller, creatorul concursului "American Idol" (382 de milioane de lire sterline), în timp ce pe locul al optulea se situează producătorul TV Simon Cowell şi cuplul Mohammad şi Kamaliya Zahoor ((300 de milioane de lire sterline).

Locul al zecelea i-a revenit cântăreţului Elton John, a cărui avere este de 260 de milioane de lire sterline.

Pe următoarele poziţii în topul celor mai bogaţi muzicieni se situează, în ordine, Baron Palumbo (250 de milioane de lire sterline), Mick Jagger (215 milioane de lire sterline), David şi Victoria Beckham (210 milioane de lire sterline), Keith Richards (200 de milioane de lire sterline), Michael Flatley (193 de milioane de lire sterline), Olivia şi Dhani Harrison (190 de milioane de lire sterline), Sting (180 de milioane de lire sterline), Ringo Starr (170 de milioane de lire sterline), Roger Waters (160 de milioane de lire sterline) şi Denis Desmond şi Caroline Downey (153 de milioane de lire sterline).

Acest top este alcătuit luând în calcul proprietăţile mobile şi imobile şi alte active, precum stocuri şi acţiuni, pe care muzicienii le deţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici