Topul celor mai influente vedete din America. Cine se clasează pe primul loc

Revista Forbes a realizat un top al celor mai influente vedete de televiziune din SUA, iar câştigătoarea din acest an a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv.

604 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai influente vedete din America. Cine se clasează pe primul loc

Topul celor mai influente vedete din America. Cine se clasează pe primul loc

Supranumită "regina talk show-urilor", Oprah Winfrey a reuşit să se claseze pe primul loc în acest top, ca şi anul trecut, graţie interviului realizat cu ciclistul american Lance Armstrong. Fostul septuplu câştigător al Turului Franţei a recunoscut în acea discuţie cu Oprah Winfrey că s-a dopat şi a folosit o serie de practici ilegale pentru a-şi stimula performanţele sportive, informează contactmusic.com.

Oprah Winfrey a obţinut 48% din totalul voturilor exprimate şi l-a depăşit cu un singur procent pe cineastul Steven Spielberg, clasat pe locul al doilea.

Cineaştii Martin Scorsese, Ron Howard şi George Lucas completează Topul 5 al celor mai influente vedete din America.

Din topul realizat de editorii de la Forbes mai fac parte Bono - solistul trupei U2 - şi actorul şi regizorul american Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici