TOPUL celor mai piratate filme în anul 2013 - VIDEO

Unul dintre filmele care a avut premiera la finalul anului trecut a fost descărcat ilegal de 8,4 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent, ocupând astfel prima poziţie în topul celor mai piratate filme în 2013.

8809 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai piratate filme în anul 2013 - VIDEO

TOPUL celor mai piratate filme în anul 2013 (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului TorrentFreak.com, "Hobbitul: O călătorie neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey" a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat îndeaproape de "Django dezlănţuit/ Django Unchained", "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6" şi "Omul de oţel 3/ Iron Man 3".

Pelicula "The Hobbit: An Unexpected Journey", care a fost lansată în decembrie 2012, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel global, informează contactmusic.com.

"Django dezlănţuit/ Django Unchained", care i-a adus lui Quentin Tarantino un premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu original, a fost descărcat ilegal de 8,1 milioane de ori, iar "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6", unul dintre cele mai de succes filme ale verii, a generat 7,9 milioane de descărcări ilegale, între ianuarie şi decembrie 2013.

"Omul de oţel 3/ Iron Man 3", filmul cu cele mai mari încasări în 2013, se situează pe locul al patrulea în topul celor mai piratate pelicule, generând 7,6 milioane de descărcări ilegale. Pelicula a fost lansată în aprilie şi a avut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari.

Printre filmele care au generat foarte multe descărcări ilegale în 2013 se numără şi "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", care ocupă poziţia a cincea în acest top, cu 7,5 milioane de descărcări ilegale.

Topul celor mai piratate filme în 2013 este completat, în ordine, de peliculele "Star Trek în întuneric/ Star Trek Into Darkness" (7,4 milioane de descărcări), "Elita gangsterilor/ Gangster Squad" (7,2 milioane de descărcări), "Jaful perfect/ Now You See Me" (7 milioane de descărcări), "Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III" (6,9 milioane de descărcări) şi "Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z" (6,7 milioane de descărcări).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici