Topul filmelor din box office-ul nord-american. Ce peliculă se află pe primul loc - VIDEO

Thrillerul "Act of Valor", despre soldaţii de elită americani din Navy Seals, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 24,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

288 afișări
Imaginea articolului Topul filmelor din box office-ul nord-american. Ce peliculă se află pe primul loc - VIDEO

Topul filmelor din box office-ul nord-american. Ce peliculă se află pe primul loc (Imagine: Shutterstock)

Filmul inspirat din fapte reale, care prezintă misiunea secretă a unei echipe din Navy Seals pentru a găsi un agent CIA răpit, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, încă de la premieră.

Pe poziţia a doua s-a situat filmul romantic "Good Deeds", de Tyler Perry, cu Thandie Newton şi Gabrielle Union în distribuţie. Filmul, care prezintă povestea unui bărbat bogat, care în ajunul nunţii sale se îndrăgosteşte de o mama celibatară, a avut încasări de 16 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Filmul de aventuri "Călătoria 2: Insula misterioasă" a urcat o poziţie, până pe locul al treilea, cu încasări de 13,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Regizat de Brad Peyton şi avându-i pe Michael Caine şi Dwayne Johnson în distribuţie, această peliculă prezintă aventurile unui tânăr plecat în căutarea bunicului său, rămas captiv pe celebra insulă misterioasă din romanul lui Jules Vernes.

Liderul săptămânii trecute, filmul de acţiune "Casa conspirativă/ Safe House", cu Denzel Washington şi Ryan Reynolds în rolurile principale, a coborât pe locul al patrulea. Acest thriller de acţiune, ce spune povestea unui agent CIA renegat care se aliază cu supraveghetorul său, un agent începător, pentru a scăpa de atacul unor terorişti, a obţinut încasări de 11,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Jurământul/ The Vow" a coborât de pe locul al doilea pe al cincilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. Filmul "The Vow", regizat de Michael Sucsy, prezintă drama unei femei tinere, interpretată de Rachel McAdams, devenită amnezică în urma unui accident de automobil, care i-a şters din memorie toate amintirile legate de soţul ei, interpretat de Channing Tatum.

Şi filmul SF "Ghost Rider: Demonul răzbunării/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance", cu Nicolas Cage în rolul principal, este în coborâre, cu trei locuri, până pe poziţia a şasea, cu încasări de 8,8 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada. Acest thriller SF, care a fost filmat parţial în România, antrenează spectatorul într-o cursă nebunească de anulare a blestemului care planează asupra unui băiat, purtătorul unei profeţii, care este urmărit de un bărbat misterios.

Comedia romantică "Să fie război/ This Means War" s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari. Filmul prezintă "războiul" dintre doi spioni care vor să cucerească aceeaşi femeie, interpretată de Reese Witherspoon.

Pe poziţia a opta s-a situat noua comedie care o are ca protagonistă pe Jennifer Aniston, "Cu lumea în cap/ Wanderlust", care a avut în weekend-ul premierei încasări de 6,6 milioane de dolari.

"Drumul spre nicăieri/ Gone", o altă premieră a weekend-ului trecut, povestea unei tinere femei bântuite de un ucigaş în serie, s-a situat pe locul al nouălea, cu încasări de 5 milioane de dolari.

Topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de lungmetrajul de animaţie "The Secret World of Arrietty", produs de Disney, o versiune americană a unei pelicule japoneze produse de studiourile Ghibli. Filmul a vândut bilete de 4,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici