Topul Google al căutărilor referitoare la alegeri în Statele Unite. Ce îi interesează pe americani

  • Topul căutărilor americanilor cu privire la alegeri nu e condus de Trump sau Biden.
  • Americanii au fost interesaţi mai degrabă de Curtea Supremă de Justiţie.
  • Şi vicepreşedinţii au fost mai interesanţi pentru votanţii americani.
289 afișări
Imaginea articolului Topul Google al căutărilor referitoare la alegeri în Statele Unite. Ce îi interesează pe americani

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezindeţiale din Statele Unite, iată ce-i preocupă pe votanţii americani.

Google a făcut un clasament al celor mai frecvente căutări din ultima săptămână.

Deşi în prim plan ar trebui să fie Donald Trump şi Joe Biden, pe primul loc în clasament este întrebarea despre cum poate fi crescut numărul de judecători la Curtea Supremă. Ideea a venit de la Joe Biden, în contextul decesului judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

Al doilea subiect de interes, în acelaşi context, a fost legat de componenţa Curţii Supreme de Justiţie americane.

Locurile 3 şi 4 în clasamentul căutărilor sunt ocupate de candidaţii pentru fotoliile de vicepreşedinţi. Americanii au vrut să ştie ce vârstă au Kamala Harris şi Mike Pence. Dacă nici tu nu ştii, Kamal Harris face 56 de ani pe 20 octombrie, iar Mike Pence a împlinit deja 61.

Cei doi contracandidaţi prezidenţiabili nu aoar nici măcar în top 5 ca interes , pentru că americanii au vrut să ştie cum se simte Chris Christie, membru al staff-ului lui Trump. El a fost diagnosticat cu Covid după ce a stat în preajma lui Trump fără mască, inaintea confruntării directe cu Joe Biden. Între timp, Christie a fost externat din spital şi se simte bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici