TOPUL vedetelor cu care trecerea anilor a fost necruţătoare - GALERIE FOTO

Unele vedete de la Hollywood sau din show-biz nu reuşesc să ascundă semnele trecerii timpului, oricâte operaţii estetice ar face, scrie emgn.com.

14060 afișări
Imaginea articolului TOPUL vedetelor cu care trecerea anilor a fost necruţătoare - GALERIE FOTO

TOPUL vedetelor cu care trecerea anilor a fost necruţătoare (Imagine: emgn.com)

Deşi cele mai multe staruri par să nu îmbătrânească niciodată, nu toate celebrităţile sunt la fel de norocoase. În cazul unora, statutul de legendă rock and roll îşi spune cuvântul - cum este cazul lui Keith Richards, Stephen Tyler, Courtney Love, Ozzy Osborne sau Neil Young.

Keith Richards

Stephen Tyler

Courtney Love

Ozzy Osborne

Neil Young

 

Abuzul de narcotice nu este apanajul muzicienilor cu o viaţă agitată. Matthew Perry, faimos pentru rolul din "Friends", sau Carrie Fisher - cea care a interpretat rolul prinţesei Leia în "Războiul Stelelor" - au fluctuat mult în greutate din cauza problemelor cu drogurile, scrie emgn.com.

Matthew Perry

Carrie Fisher

Alte vedete au abuzat de operaţii estetice, devenind propriile caricaturi - cazul cântăreţei LaToya Jackson.

LaToya Jackson

 

Nici sex-simbolurile nu mai sunt apariţiile seducătoare din tinereţe, în frunte cu Pamela Anderson şi Kirstie Alley.

Pamela Anderson

Kirstie Alley

 

Odată pe lista celor mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, Pierce Brosnan, Val Kilmer şi John Travolta nu mai sunt astăzi în aceeaşi formă de invidiat.

Pierce Brosnan

Val Kilmer

John Travolta

 

Macaulay Culkin,  "copilul minune de la Hollywood", devenit celebru în toată lumea cu seria "Singur acasă", s-a transformat într-un adult pe faţa căruia se văd urmele dependenţei de sustanţe interzise.

Macaulay Culkin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici