Tori Spelling ignoră infidelitatea soţului ei, afirmând că este mândră de familia sa fericită

Actriţa Tori Spelling a afirmat că este recunoscătoare pentru familia ei fericită, la doar o zi după ce a fost făcut public faptul că a fost înşelată de soţul său, actorul Dean McDermott.

399 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling ignoră infidelitatea soţului ei, afirmând că este mândră de familia sa fericită

Tori Spelling ignoră infidelitatea soţului ei, afirmând că este mândră de familia sa fericită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pe măsură ce alt an se apropie de sfârşit, nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru toate binecuvântările mele: familia mea frumoasă, prietenii minunaţi şi, bineînţeles, voi toţi", a scris Tori Spelling pe blogul ei personal, în ziua de Crăciun, potrivit dailymail.co.uk

Actriţa, în vârstă de 40 de ani, a publicat şi două fotografii de Crăciun cu cei patru copii pe care îi are cu actorul canadian Dean McDermott: Liam, în vârstă de 6 ani, Stella, în vârstă de 5 ani, Hattie, în vârstă de 2 ani, şi Finn, în vârstă de un an şi patru luni.

Totodată, Tori Spelling a sugerat că soţul ei face parte din această familie fericită, deoarece postarea a fost semnată şi de Dean McDermott. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2006.

În cursul zilei de marţi, săptămânalul UsWeekly informa că Tori Spelling fost înşelată de soţul ei, pe 6 decembrie, cu o femeie în vârstă de 28 de ani, Emily Goodhand, care a făcut public acest lucru.

Emily Goodhand a declarat pentru UsWeekly că l-a cunoscut pe actorul de origine canadiană Dean McDermott prin intermediul unui prieten, în timpul unei petreceri din Toronto, ce a avut loc la Pravda Vodka House, din capitala canadiană. Dean McDermott se afla în turneul de promovare a emisiunii culinare "Chopped Canada", pe care o prezintă la televiziunea Food Network Canada.

"El (McDermott, n.r.) a fost romantic şi mi-a făcut multe complimente. Îmi tot spunea «Eşti atât de frumoasă». Şi mi-a mai spus că el şi Tori au o căsnicie lipsită de sex. L-am crezut", a spus Emily Goodhand.

Tori Spelling urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever". De asemenea, anul viitor va juca într-un nou serial TV, "Mystery Girls", alături de fosta ei colegă din serialul "Beverly Hills 90210", Jennie Garth.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici