Tragedie în familia lui Sylvester Stallone. Verişoara actorului a murit arsă de vie, într-un bolid de lux | VIDEO

O verişoară a celebrului actor Sylvester Stallone a murit duminică seara într-un accident rutier produs în Ucraina, după ce SUV-ul BMW X6 în care se afla a intrat în coliziune cu o maşină parcată şi a luat foc.

1203 afișări
Imaginea articolului Tragedie în familia lui Sylvester Stallone. Verişoara actorului a murit arsă de vie, într-un bolid de lux | VIDEO

Tragedie în familia lui Sylvester Stallone. Verişoara actorului a murit arsă de vie, într-un bolid de lux | VIDEO

În 2012, fiul starului din „Rambo”, Sage Stallone, a fost găsit mort în locuinţa sa din Hollywood.

Potrivit presei locale din Ucraina, BMW-ul şi un alt bolid, marca Porsche, se întreceau într-o „cursă ilegală”, înainte de producerea accidentului.

Viktoria Kravchenko, verişoara îndepărtată a actorului Sylvester Stallone, se afla în maşina BMW X6, care a intrat în coliziune violentă cu o maşină parcată, după care a luat foc, lovind şi un stâlp de înaltă tensiune, scrie The Sun.

Şoferul bolidului, Shamil Gajdzhiev, în vârstă de 22 de ani, a murit alături de Viktoria în teribilul accident, produs din cauza vitezei excesive.

Femeia în vârstă de 33 de ani era fiica afaceristului ucrainean Valery Kravchenko, în vârstă de 66 de ani, pe care Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, în vârstă de 97 de ani, l-a identificat ca rudă îndepărtată din URSS, în urma realizării arborelui genealogic.

În era sovietică, Jackie l-a găsit pe tatăl Viktoriei cu ajutorul ultimului lider al URSS, Mihail Gorbaciov. Demersul lui Jackie a avut loc în anii 1980, în timpul unei călătorii la Moscova, realizată pentru promovarea filmului Rocky IV al fiului ei.

Când Gorbaciov a început reformele în URSS, Kravchenko a înfiinţat prima staţie privată de alimentare cu carburant din Uniunea Sovietică.

Citeşte continuarea pe gândul.info 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici