TRAGEDIE la Săptămâna modei de la Sao Paulo: Un manechin a murit după ce a căzut pe podium | VIDEO

Manechinul Tales Soares a murit după ce a căzut pe podium, la una dintre prezentările programate sâmbătă la Săptămâna modei de la Sao Paulo, Brazilia, potrivit apnews.com.

16223 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE la Săptămâna modei de la Sao Paulo: Un manechin a murit după ce a căzut pe podium | VIDEO

TRAGEDIE la Săptămâna modei de la Sao Paulo: Un manechin a murit după s-a prăbuşit pe podium | VIDEO

Într-un comunicat emis de organizatori se arată că lui Tales Soares i s-a făcut rău pe podium, unde avea loc o prezentare a casei de modă Ocksa.

Tânărului brazilian i s-a acordat primul ajutor pe podium, după care a fost transportat la spital, unde a fost pronunţat decesul.

Organizatorii nu au oferit detalii despre cauza decesului.

Publicaţia Daily Folha de S. Paulo a scris că Soares s-a împiedicat de un şiret de la încălţămintea pe care o purta şi a căzut. Potrivit publicaţiei, persoane din public au crezut că momentul face parte din prezentare.

Tales Soares, care făcea parte dintre manechinele agenţiei de modelling Base MGT, avea 26 de ani.

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici