Trei dintre marile filme câştigătoare la Globul de Aur, aduse în România de MediaPro Distribution

"12 ani de sclavie", "Lupul de pe Wall Street" şi "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", trei dintre marile filme câştigătoare la cea de-a 71-a ediţie a Globurilor de Aur, sunt aduse pe marile ecrane din România de MediaPro Distribution, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

176 afișări
Imaginea articolului Trei dintre marile filme câştigătoare la Globul de Aur, aduse în România de MediaPro Distribution

Trei dintre marile filme câştigătoare la Globul de Aur, aduse în România de MediaPro Distribution

Considerat unul dintre filmele favorite ale galei de anul acesta, cu şapte nominalizări, "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave" a obţinut premiul pentru cel mai bun film-dramă. De asemenea, "Gravity 3D: Misiune în spaţiu" i-a adus lui Alfonso Cuarón premiul pentru cel mai bun regizor, în timp ce Leonardo DiCaprio a fost desemnat cel mai bun actor într-o comedie/ musical, pentru rolul din controversatul film "Lupul de pe Wall Street".

Filmul "12 ani de sclavie", care a avut premiera în cinematografele româneşti pe 3 ianuarie, este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană. Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite ale Americii, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un bărbat de culoare care pune preţ pe libertate, este răpit şi vândut ca sclav.

De vineri pe marile ecrane din România, comedia "Lupul de pe Wall Street" spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă. Regizat de Martin Scorsese, filmul îi are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau.

Cu aproximativ 170.000 de spectatori înregistraţi până în prezent în sălile de cinema româneşti, filmul "Gravity 3D: Misiune în spaţiu" îi aduce pe Sandra Bullock şi George Clooney în rolurile a doi astronauţi, care, în urma unui dezastru de neevitat, rămân captivi în spaţiu. Având efecte speciale excepţionale supervizate în cel mai mic detaliu de regizorul Alfonso Cuarón, drama impresionează datorită realismului cutremurător.

MediaPro Distribution este distribuitorul exclusiv al Warner Bros. Pictures în România, deţinând şi o selecţie generoasă de titluri independente ale caselor de producţie consacrate Lionsgate, Summit a Lionsgate Company, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp., Mr. Smith şi Studio Canal.

Începând cu anul 2011, MediaPro Distribution şi-a extins operaţiunile în Ungaria (Pro Video Film & Distribution), Cehia şi Slovacia (Bontonfilm), având drept obiectiv principal furnizarea unui conţinut de cea mai bună calitate atât teritoriilor în care deja operează, precum şi noilor pieţe pe care vrea să le acceseze prin intermediul programelor sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici