Trei românce, în competiţia de frumuseţe Miss Tourism International 2014 - FOTO

Trei românce - Aculina Sotropa, Marta Zaporojan şi Henrietta Szomordukan - participă în premieră la competiţia de frumuseţe Miss Tourism International 2014, care se va desfăşura miercuri seară, în Kuala Lumpur, Malaysia, reprezentând România, Republica Moldova şi Ungaria.

422 afișări
Imaginea articolului Trei românce, în competiţia de frumuseţe Miss Tourism International 2014 - FOTO

Trei românce, în competiţia de frumuseţe Miss Tourism International 2014

Miss Tourism International 2014 are loc miercuri, de la ora 18.00 (ora României), fiind pentru prima dată în istoria de peste 63 de ani de competiţii internaţionale organizate la nivel mondial când trei românce concurează în aceeaşi competiţie internaţională pentru câştigarea marelui premiu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Aculina Sotropa, în vârstă de 25 de ani, are cetăţenie română şi moldovenească, şi reprezinta România în cadrul Miss Tourism International 2014, în timp ce Marta Zaporojan, de 21 de ani, are la rândul său dublă cetăţenie (română şi moldovenească) şi reprezintă Republica Moldova în această competiţie.

Henrietta Szomordukan, în vârstă de 22 de ani, are cetăţenie română şi maghiară şi reprezintă Ungaria la Miss Tourism International 2014.

În urma selecţiei naţionale Miss Turism International România 2014, organizată în această lună de ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Tourism International în România, Aculina Sotropa a fost desemnată oficial Miss Turism International România 2014, urmând să reprezinte România în competiţia Miss Tourism International 2014.

Aculina Sotropa are 25 ani, 1,73 metri înălţime, iar dimensiunile ei sunt 85-60-89 centimetri. Aculina locuieşte în Moscova şi a absolvit Facultatea de filologie din cadrul Universităţii de Stat "Alecu Russo" din Republica Moldova. În prezent, Aculina lucrează ca model în Moscova, având la activ prezentări pentru designeri importanţi din Rusia. Aculina vorbeşte trei limbi străine, engleza, italiana şi rusa. Printre pasiunile sale se regăsesc modelingul, călătoriile, yoga şi filosofia, talentul său fiind pictura.

Urmând exemplul Ionellei Postelnicu, candidata României în ediţia din 2013 a competiţiei Miss Tourism International, proaspăta deţinătoare a titlului Miss Turism International Romania 2014 concurează alături de alte aproximativ 60 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume, încercând să egaleze performanţa Florinei Manea, care, în 2006, a câştigat aceasta competiţie internaţională.

Aculina Sotropa va reprezenta România pe scena marii finale din Kuala Lumpur, în faţa a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, purtând ţinute semnate de designerul moldovean Daniel Racovizza.

Aculina va fi timp de un an imaginea Miss Tourism International România, având sarcina de a se implica activ, împreună cu agenţia ExclusivEvent, în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, dar şi în numeroase programe şi activităţi de promovare a turismului românesc.

Pe de altă parte, viitoare avocată sau judecătoare, Marta Zaporojan va reprezenta Republica Moldova la Miss Tourism International 2014. Marta Zaporojan are 21 ani, 1.70 metri înălţime, iar dimensiunile ei sunt 86-60-88. Marta locuieşte în Chişinău şi este studentă în cadrul Universităţii de Studii Europene din Chişinău, urmând două facultăţi în paralel. Ea este în anul al III-lea la Facultatea de Drept şi în anul al II-lea la Facultatea de Finanţe şi Bănci. Marta vorbeşte trei limbi străine, engleza, franceza şi rusa, iar printre pasiunile sale se regăsesc cititul, călătoriile, modellingul şi gătitul.

În anul 1994 a avut loc prima ediţie a Miss Tourism International, competiţia clasată pe locul al cincilea la nivel mondial din punct de vedere al prestigiului, importanţei şi amplorii evenimentului. Miss Tourism International se desfăşoară în noaptea Anului Nou, fiecare câştigătoare fiind încoronată pe 31 decembrie. Miss Tourism International este organizat cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici