Cum să îţi ştergi ani buni de pe chip prin tehnici de automasaj facial. Trucuri de înfrumuseţare, la tine acasă

  • Masajul miofascial te poate ajuta să ştergi ani buni de pe faţa ta
  • Cursurile de automasaj costă între 300-500 de lei, online sau faţă în faţă
  • Masajul facial rusesc în interiorul gurii este noul trend printre românce
1253 afișări
Imaginea articolului Cum să îţi ştergi ani buni de pe chip prin tehnici de automasaj facial. Trucuri de înfrumuseţare, la tine acasă

Sursa FOTO: Profimedia

Există tehnici de automasaj care îţi pot şterge ani buni de pe chip. Mai nou, ele se învaţă online. Masajul miofascial sau cel rusesc este noul trend în materie de tonifiere a muşchilor faciali.

Silvia este trainer de beauty, iar starea de urgenţă nu a făcut-o să ia o pauză de la munca ei. A transformat-o. Face cursuri online în care prezintă tehnici de automasaj şi trucuri de înfrumuseţare. Câteva dintre ele, ţi le împărtăşeşte şi ţie. Daniela i-a fost cursantă virtuală în perioada izolării. Automasajul a ajutat-o mult să îşi menţină o dispoziţie pozitivă.

„O dată sau de două ori pe săptămână, acasă, ne automasăm. Sunt mişcări uşor de executat. Masăm foarte bine sprânceana şi o întindem foarte bine. Şi aici, în arcadă, avem un punct. Îl presăm, de 21 de ori, ascendent. Putem să o facem şi seara. Relaxează foarte, foarte mult. Mai avem un punct la tâmplă, îl presăm de 21 de ori. Din zona bărbiei, avem două puncte, ridicăm, tragem pielea de pe gât şi de sub bărbie până la nivelul obrajilor”, explică Silvia Stama, trainer beauty.

„Masaj în urma căruia ai o stare de bine. Tenul tău pur şi simplu radiază de frumuseţe. Asta este o amintire frumoasă pe care o am din timpul stării de urgenţă”, spune Daniela, cursanta Silviei. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici