Trucuri simple şi ieftine de curăţare a mucegaiului de pe pereţi

  • Fanii expertului în curăţenie, Sophie Hinchcliffe, s-au unit pentru a-şi împărtăşi propriile sfaturi şi trucuri şi au menţionat o tehnică despre care spun că ar curăţa definitiv mucegaiul de pe pereţi.
  • Mucegaiul poate fi nociv pentru sănătate, mai ales pentru plămâni.
6434 afișări
Imaginea articolului Trucuri simple şi ieftine de curăţare a mucegaiului de pe pereţi

Trucuri simple şi ieftine de curăţare a mucegaiului de pe pereţi

Totul a început după ce o fană, Sophie Collins, a spus că s-a luptat să scape de mucegaiul iritant şi potenţial periculos de pe pereţi şi că a încercat mai multe metode, dar fără rezultat, potrivit Mirror.

Trucuri simple şi ieftine pentru a înlătura definitiv mucegaiul de pe pereţi

Jade Kirk a spus: „Am folosit înălbitor simplu acum câteva luni şi nu a mai apărut”.
 
Kirsty Lafay a scris: „Curăţaţi cu înălbitor pur, aşteptaţi până se usucă şi poate folosiţi o vopsea de etanşare umedă”.
 
Paula Lawson a comentat: „Când am avut o grămadă de mucegai mi s-a spus să folosesc înălbitor pentru a şterge, apoi să pun lac peste el”.
 
Pat O'Toole a spus: „M-am mutat într-o casă plină de mucegai. Ne-am pus nişte echipament de protecţie şi ne-am apucat de treabă cu un amestec de apă cu înălbitor, apoi am vopsit, exact cum aţi recomandat. Nu am mai avut nicio problemă de ani de zile”.
 
Andrea Gay a răspuns: „Când fiul meu era student, avea deseori probleme cu mucegaiul în locuinţele sale. O dată pe lună, spălau mucegaiul cu apă caldă cu adaos de înălbitor”.
 
Lisa Burns a spus: „Pulverizaţi cu oţet alb, odată curăţat asiguraţi-vă că se usucă complet, apoi vopsiţi-l cu vopsea anti-mucegai”.
 
Donna Campbell a spus: „Am avut asta şi am pus un cactus la fereastră. Acesta a absorbit umezeala şi nu mai există".
 
Carla Frankish a răspuns: „Ştergeţi şi apoi acoperiţi cu fixativ”.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici