Trucurile expertului pentru o manichiură rezistentă

  • Pentru majoritatea femeilor manichiura are un rol important în look-ul de zi cu zi. Dacă de obicei culoarea reflectă personalitatea fiecăreia, unghiile reprezintă şi un simbol al eleganţei şi grijei faţă de propria persoană.
  • Ca manichiura să reziste mai multe zile contează etapa de pregătire a unghiilor, dar şi modul de aplicare a lacurilor.
226 afișări
Imaginea articolului Trucurile expertului pentru o manichiură rezistentă

Trucurile expertului pentru o manichiură rezistentă

Spune drept, de câte ori ţi s-a întâmplat ca la scurt timp după ce ţi-ai făcut manichiura să te trezeşti cu lacul de unghii ciobit? Este dezamăgitor, dacă nu chiar enervant, dar întodeauna există soluţii. Dacă vrei o manichiură cât mai rezistentă în timp, este important să ţii cont de următoarele reguli, te sfătuieşte Diana Marandiuc, Education Manager OPI România:

● După ce ai curăţat bine suprafaţa unghiilor şi ai împins cuticulele, degresează bine unghiile. Poţi repeta această acţiune chiar şi de două ori. Insistă bine în şantul unghial!

● Ulterior, aplică două straturi generoase din lacul de bază (base coat). Important este să fie o bază sau un tratament care să se potrivească unghiilor tale.

Tips: Între straturile pe care le aplici, este necesar să faci o pauză de minim un minut!

● Aplică baza pentru unghii chiar şi sub vârful unghiei. Oferă protecţie si fereşte unghia de subţiere.

● Când vine rândul lacului de unghii, al culorii, aplică bine cu pensula, de mai multe ori, fii generoasă!

● Ultimul pas? Un lac de sigilare, Top Coat. Acesta arată ca un lac de unghii transparent obişnuit dar este îmbogăţit cu o mulţime de proprietăţi cu rolul de sigilare şi protecţie a lacului de unghii, asigurând o rezistenţă mai mare în timp a manichiurii. Iar ca bonus oferă o strălucire şi un luciu inconfundabile.
Expertul Diana Marandiuc crede cu tărie, că, dacă acasă, esti riguroasă şi aplici zilnic un strat de Top Coat Brilliant OPI, lacul tău de unghii va putea să reziste pe unghii până la 10 zile. Top Coatul Brilliant este creat special pentru a fi aplicat zilnic. El este foarte subţire şi foarte lucios, nu îngroaşă stratul de culoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici