Trupa Bere Gratis împlineşte 14 ani şi concertează la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 19 noiembrie

Trupa Bere Gratis va susţine un concert, pe 19 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti, care va marca 14 ani de la înfiinţarea formaţiei, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

204 afișări
Imaginea articolului Trupa Bere Gratis împlineşte 14 ani şi concertează la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 19 noiembrie

Trupa Bere Gratis concertează la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 19 noiembrie (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Trupa Bere Gratis împlineşte, joi, 14 ani de carieră. "Vino mai aproape", "La tine aş vrea să vin", "Ce mişto", "Ultrafete", "Străzi albastre", "Poveste de oraş", "Ce n-a văzut Parisul", "Stai pe acelaşi drum", "Pas în doi" sunt doar o parte din hiturile lansate de-a lungul vremii de formaţia Bere Gratis şi adunate în opt albume de studio, două albume live, un DVD şi primul DVD surround produs de un formaţie românească.

La sărbătorirea a zece ani de existenţă, formaţia a susţinut concertul aniversar "Bere Gratis 10 ani", la Teatrul Naţional Bucureşti. Respectivul concert a avut ca rezultat final albumul "Live X".

Acum, la împlinirea a 14 ani, trupa pregăteşte o nouă surpriză: lansarea albumului "În faţa ta", un material pe care este inclus hitul "Povestea mea", şi un concert, pe 19 noiembrie, de la ora 19.30, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

"Va fi o producţie cu totul aparte, un spectacol de sunet şi lumini inedit, cu invitaţi de marcă. O să iasă o mare şi frumoasă nebunie artistică", spune Mihai Georgescu, solistul trupei.

Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 75 de lei (categoria I), 45 de lei (categoria a II-a) şi 25 de lei (categoria a III-a), de pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro, potrivit site-ului formaţiei Bere Gratis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici