Trupa Bosquito sărbătoreşte 15 ani de activitate, pe 24 aprilie, într-un club din Capitală

Trupa Bosquito sărbătoreşte 15 ani de activitate printr-un concert care va avea loc pe 24 aprilie, începând cu ora 21.30, în Hard Rock Café din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Trupa Bosquito sărbătoreşte 15 ani de activitate, pe 24 aprilie, într-un club din Capitală

Bosquito (Imagine: Marius Vasilică / Arhiva Mediafax Foto)

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un stil combinat de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 - 2006, formaţia a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până în prezent patru albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003) şi "Fărâme de soare" (2004).

În perioada 2009 - 2011, trupa a concertat în Statele Unite ale Americii, iar membrii săi au declarat că, pentru ei, acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioadă au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului cântăreţei Shakira.

Fanii trupei Bosquito pot asculta la concertul din Hard Rock Café piese precum "Aşa că beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", Tu eşti iubita mea" şi multe altele.

Biletele pot fi găsite online, pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Café, inclusiv în ziua concertului, la intrare, precum şi în reţeaua de magazine Uman din toată ţara. Acestea costă 40 de lei, cu loc la masă, şi 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Evenimentul este prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici