Trupa britanică F.O.X. va cânta în deschiderea concertului din Capitală al formaţiei Depeche Mode

Formaţia britanică F.O.X., înfiinţată la începutul acestui an, a fost desemnată de managementul trupei Depeche Mode să cânte în deschiderea concertului acesteia din România, eveniment care va avea loc pe 15 mai, pe Arena Naţională din Capitală, informează organizatorii, Emagic.

275 afișări
Imaginea articolului Trupa britanică F.O.X. va cânta în deschiderea concertului din Capitală al formaţiei Depeche Mode

Depeche Mode (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a fost înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reuşit într-un timp foarte scurt să impresioneze managementul Depeche Mode, care a desemnat-o drept opening act pentru câteva dintre show-urile incluse în noul turneu "Delta Machine".

Astfel că tânăra trupă de origine britanică va fi prezentă alături de membrii Depeche Mode - Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher - în ţări precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franţa şi România.

Cu un sound electro foarte fresh, F.O.X s-a afirmat deja pe scena muzicală din Marea Britanie, fiind o prezenţă tot mai des întâlnită în cluburile de profil. Cei care vor să se familiarizeze cu sound-ul trupei înainte de evenimentul de la Bucureşti pot asculta mai multe piese semnate F.O.X pe canalul oficial de Soundcloud.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al trupei Depeche Mode mai sunt disponibile doar în câteva sectoare din tribunele şi peluza Arenei Naţionale, la preţuri ce variază între 145 de lei şi 320 de lei, şi pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor afiliate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici