Trupa cehă Pub Animals a încheiat turneul din România şi vrea să colaboreze cu artişti români

Trupa cehă Pub Animals a încheiat, joi, mini-turneul desfăşurat în trei oraşe din România în cadrul festivalului studenţesc UNIFEST.

50 afișări
Imaginea articolului Trupa cehă Pub Animals a încheiat turneul din România şi vrea să colaboreze cu artişti români

Trupa cehă Pub Animals a încheiat turneul din România şi vrea să colaboreze cu artişti români

Pub Animals a cântat luni, 10 noiembrie, în deschiderea concertului Vunk de la Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru 8000 de studenţi. Datorită show-ului lor exploziv, cehii au cucerit instantaneu publicul românesc, încă de la această primă aparitie a lor în România.

Următoarea oprire a fost la Iaşi, marţi, 11 noiembrie, la Berăria Wunderbrau 365 (fostul Dublin Pub). Pub Animals a încheiat seria de concerte la Cluj, joi, 13 noiembrie, în Club Bamboo, unde concertul s-a prelungit cu încă 40 de minute.

“Am venit în România cu emoţii mari, ştiind că aici nu ne cunoaşte nimeni, însă am fost primiţi cu atâta căldură şi entuziasm, încât concertul de la Polivalentă ne-a diminuat emoţiile pentru celelalte evenimente", a spus Pavel Podruh, vocalistul trupei, care a adăugat că speră că vor putea colabora în viitor cu producătorul Vanotek şi cântăreaţa Adriana Rusu.

PUB ANIMALS s-a lansat în 2010 cu albumul „Safar-i”, cu care au câştigat premiul Anděl, echivalentul premiului  Grammy în Cehia, pentru cel mai bun debut. Piesa care i-a consacrat este „Elephantman”, single al cărui videoclip e bazat pe umor şi efecte speciale.

Trupa este formată din 8 membri: Pavel Podruh (voce), Štěpán Hebík (voce şi trombon), Jakub Hebík (tobe), Michael Říha (clape), Vít Heřman (chitară), Petr Bidlo (bas), Jan Hlaváč (trompetă), Kristián Halada (saxofon).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici