Trupa Direcţia 5 a devenit ambasador al campaniei "Regenerăm planeta" - FOTO

Formaţia Direcţia 5 a devenit ambasador al campaniei "Regenerăm Planeta", lansată oficial miercuri de Veolia România, trupa urmând să concerteze în cele trei mari oraşe în care compania furnizează servicii de apă şi de încălzire urbană - Bucureşti, Iaşi şi Ploieşti.

307 afișări
Imaginea articolului Trupa Direcţia 5 a devenit ambasador al campaniei "Regenerăm planeta" - FOTO

Trupa Direcţia 5 a devenit ambasador al campaniei "Regenerăm planeta"

Astfel, în calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, cei şase membri ai formaţiei - Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu şi Toni Şeicărescu -, cărora li s-a alăturat Alina - prinţesa rock'n'roll, vor concerta pe 27 septembrie la Iaşi, pe 3 octombrie la Ploieşti şi în data de 10 octombrie la Bucureşti, la toate aceste spectacole intrarea fiind liberă.

Melodia "Anii", compusă şi cântată de Direcţia 5 şi care beneficiază de un videoclip nou, a fost aleasă pentru a promova această campanie, pentru că reflectă prin versuri emoţionante atât trecutul şi prezentul, cât şi viitorul grupului Veolia, "arătând totodată grija cu care angajaţii săi îşi desfăşoară activitatea pentru ca oamenii să se bucure de viaţă".

GALERIE FOTO

Prezent la evenimentul de lansare, Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, a declarat că aceasta este prima campanie la care participă trupa sa.

"Am mai fost invitaţi şi la alte campanii, dar ne-am ţinut departe. (...) Apa este poate cea mai importantă resursă a planetei. Suntem bucuroşi de implicarea noastră în acest proiect. Este un mesaj pe care îl ducem în turneul nostru naţional", a declarat Marian Ionescu.

La rândul lor, oficialii companiei spun că noua campanie vizează utilizarea eficientă a resurselor.

"Dorim să contribuim la conservarea resurselor naturale, aşa cum ne angajăm prin sloganul pe care l-am lansat, «Regenerăm Planeta». Rezultatele sunt deja vizibile, inclusiv pe acest amplasament (la Staţia de Epurare a Apelor Uzate de la Glina, n.r.), în sensul că am început colaborarea cu colegii de la Veolia Energie pentru perfecţionarea proceselor de cogenerare din staţia de epurare a apelor uzate şi prin perfecţionarea proceselor care se desfăşoară în producerea de energie electrică rezultată din diferenţa de nivel a descărcării apelor epurate în râul Dâmboviţa. Acţiunile pot continua. Ideea regenerării planetei mi se pare o idee mult mai generoasă şi depăşeşte aceste limite, în sensul că încă nu ţinem cont de utilizarea la maximum a resurselor pe care le avem la îndemână. Vă dau un exemplu: din totalul deşeurilor generate în România, numai 6% sunt reciclate. Imaginaţi-vă ce potenţial imens există în reciclarea deşeurilor din hârtie, din sticlă, din metal sau cele generate de deşeurile electronice, de industria electrotehnică, diverse metale după care se caută cu greu în mină şi cu eforturi extraordinare, pe care la un moment dat le-am avea la îndemână dacă doar le-am recicla pur şi simplu", a declarat la conferinţa de lansare a campaniei Epsică Chiru, director general adjunct la Apa Nova Bucureşti.

 

Veolia furnizează servicii de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare pentru 2,3 milioane de persoane din Bucureşti, Ploieşti şi Otopeni, precum şi servicii de energie pentru 90.000 de gospodării, în Ploieşti, Iaşi şi Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici