Trupa Direcţia 5 lansează noul său album, "Te iubesc", pe 20 noiembrie, la Sala Palatului

Trupa Direcţia 5 va lansa noul său album, "Te iubesc", la concertul susţinut împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală.

917 afișări
Imaginea articolului Trupa Direcţia 5 lansează noul său album, "Te iubesc", pe 20 noiembrie, la Sala Palatului

Trupa Direcţia 5 lansează noul său album, "Te iubesc", pe 20 noiembrie, la Sala Palatului

"Ne place să credem că este cel mai bun album al nostru, că am ajuns la o chimie perfectă între muzică şi versuri. Albumul conţine 12 piese, versurile sunt scrise de Dinu Olăraşu şi Florin Dumitrescu, înregistrarea a durat un an şi mai avem nevoie de câteva zile şi este gata. Versurile cântecelor sunt inspirate din poveşti reale pe care le-am trăit sau le-am auzit la oamenii din jurul nostru, am pariat pe realismul lor şi ne place că poveştile nu sunt inventate", a declarat Marian Ionescu.

Trei dintre cele mai noi piese ale trupei, "Te iubesc", "Plin de furtuni" şi "Într-o zi", au deja mare succes în rândul fanilor: "Avem răspunsul oamenilor, ei spun «Da, ne plac», fac parte deja din repertoriul grupului, le cântăm la fiecare concert al nostru împreună cu publicul", a adăugat liderul trupei Direcţia 5.

Muzica trupei Direcţia 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată, cu toate etapele prin care trece ea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi doar în concertul de la Sala Palatului.

"Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiştii din Orchestra Simfonică Bucureşti, pentru a crea o atmosferă emoţionantă pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi şi pentru publicul nostru. Îi invităm pe oameni pe 20 noiembrie într-o lume nebănuit de frumoasă", a mai declarat Marian Ionescu.

Biletele pentru concertul formaţiei Direcţia 5 "Simphony, TE IUBESC", de pe 20 noiembrie, de la Sala Palatului, pot fi cumpărate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center, la următoarele preţuri: VIP - 160 de lei, categoria I - 130 de lei, categoria a II-a - 100 de lei, categoria a III-a - 80 de lei, categoria a IV-a - 60 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici