Trupa Foo Fighters va lansa cel de-al zecelea album, în 2020

Trupa rock americană Foo Fighters, premiată cu 12 trofee Grammy, plănuieşte să lanseze cel de-al zecelea album din carieră în 2020, potrivit toboşarului Taylor Hawkins, citat de contactmusic.net.

79 afișări
Imaginea articolului Trupa Foo Fighters va lansa cel de-al zecelea album, în 2020

Trupa Foo Fighters va lansa cel de-al zecelea album, în 2020

Hawkins a declarat pentru canalul Rock Sound de pe platforma online YouTube că solistul Dave Grohl a realizat "mai multe demo-uri" pentru viitorul album, iar trupa va începe înregistrările după încheierea turneului pe care îl susţine în prezent în Marea Britanie.

Solistul şi chitaristul Dave Grohl a înfiinţat trupa Foo Fighters în 1994, în Seattle, după ce grupul Nirvana, unde cânta la tobe, s-a destrămat, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain, în acelaşi an. De-a lungul unei cariere de 25 de ani, Foo Fighters a lansat nouă materiale discografice de studio, cel mai recent fiind "Concrete and Gold", apărut pe piaţă în 2017.

Materialele discografice ale formaţiei au primit 27 de nominalizări la Grammy şi au fost recompensate cu 12 astfel de trofee, dintre care patru pentru cel mai bun album rock al anului.

Taguri:
foo fighters,
album,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici