Trupa Rednex cântă în România pe 11 octombrie

Trupa suedeză Rednex, care a făcut furori la jumătatea anilor '90 cu hitul "Cotton Eye Joe", va cânta în România, la Hard Rock Cafe din Capitală, pe 11 octombrie.

484 afișări
Imaginea articolului Trupa Rednex cântă în România pe 11 octombrie

Trupa Rednex cântă în România pe 11 octombrie (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Pentru întâlnirea cu publicul din România ei pregătesc un show "de neuitat, cu distracţie, dans şi multe amintiri", din care nu vor lipsi nici "Wish You Were Here", "Old Pop In An Oak", "The Spirit Of The Hawk", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa Rednex s-a lansat în 1994 şi s-a bucurat de un succes ameţitor graţie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa "Cotton Eye Joe". Melodia a ocupat primele poziţii în topurile europene, iar peste ocean a ajuns până pe poziţia 25 a topului Billboard. În Germania, impactul a fost copleşitor, formaţia deţinând şi în prezent recordul pentru cel mai mare număr de săptămâni pe poziţia 1 în topul de single-uri.

Pentru concertul formaţiei Rednex programat pe 11 octombrie, în Hard Rock Cafe, au fost puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP - 400 de lei (poster, întâlnire & poză cu artistul), categoria I - 150 lei (loc la masă, în faţa scenei), categoria II - 90 lei (loc la masă, în sală) şi categoria III - 60 lei (fără loc).

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online o pot face pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro. Pentru toate categoriile de bilete şi abonamente, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici