Trupa rock AC/DC şi-a anulat turneul. Solistul, Brian Johnson, este pe cale să îşi piardă auzul

O serie de concerte din SUA ce făceau parte dintr-un turneu al celebrei trupe AC/DC au fost anulate din cauza cumplitei veşti conform căreia vocalul, Brian Johnson, este pe cale să îşi piardă auzul, informează The Guardian în pagina electronică.

2719 afișări
Imaginea articolului Trupa rock AC/DC şi-a anulat turneul. Solistul, Brian Johnson, este pe cale să îşi piardă auzul

Trupa rock AC/DC şi-a anulat turneul. Solistul, Brian Johnson, este pe cale să îşi piardă auzul

Turneul intutulat "Rock or Bust" urma să aibă loc în viitor nu doar în Statele Unite ale Americii ci şi în ţări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca şi Portugalia. 

Potrivit The Guardian, Brian Johnson, solistul de la AC/DC a fost sfătuit de către medicii care îl au sub îngrijire să îşi înceteze activitatea vocală imediat pentru că altfel riscă să îşi piardă definitiv auzul. Declaraţia a fost făcută publică chiar pe site-ul oficial al trupei într-un comunicat de presă. Membrii trupei au menţionat că iau în calcul şi  varianta de a cânta pe întreg parcursul acestui an "probabil cu un vocalist invitat".

Brian Johnson are în prezent 68 de ani, iar problemele sale de auz vin pe fondul multor altor dificultăţi pe care le-a întâmpinat celebra trupă rock în ultima perioadă. Anul trecut, chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DC nu a putut fi prezent pe scenă la concertele formaţiei deoarece acesta a fost diagnosticat în 2014 cu demenţă senilă.

Nici Phil Rudd, toboşarul trupei nu scăpat de probleme. Phill a părăsit trupa după ce tot în 2014 a fost acuzat de ameninţare cu moartea şi posesie de drogri. În iulie 2015 judecătorii l-au condamnat pe toboşar la opt luni de arest la domiciliu. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici