Trupa Scorpions vrea să lanseze al 20-lea album de studio în 2015

Trupa rock germană Scorpions intenţionează să lanseze anul viitor cel de-al 20-lea album de studio din carieră, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înfiinţare.

104 afișări
Imaginea articolului Trupa Scorpions vrea să lanseze al 20-lea album de studio în 2015

Trupa Scorpions vrea să lanseze al 20-lea album de studio în 2015

Rockerii germani au făcut acest anunţ la patru ani după ce au plecat într-un turneu mondial de adio, care a durat trei ani, informează contactmusic.com.

Chitaristul Rudolph Schenker a dezvăluit că multe dintre piesele de noul album, care va fi o continuare a materialului discografic "Comeblack" din 2011, provin din precedentele sesiuni de înregistrări ale grupului.

"Cred că avem în total 15 cântece din anii '70 şi '80, pe care dorim să le lansăm", a spus Rudolph Schenker.

Colegul său de trupă Matthias Jabs a declarat pentru revista Classic Rock: "Am descoperit multe piese care proveneau din epoca în care am înregistrat «Blackout» şi «Love At First Sting», două dintre albumele noastre despre care oamenii spun că au fost cele mai creative. Piesele sună bine, dar nu au fost niciodată terminate. Nu au încă versuri şi partituri vocale, aşadar va trebui să le completăm cu ceva nou. Însă ele sună în continuare foarte bine".

Klaus Meine, solistul formaţiei germane, spune că, alături de colegii lui de trupă, intenţionează să prelungească acel turneu mondial de adio, întrucât "s-au distrat prea bine" pentru a-l încheia.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", "Send Me an Angel", Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada "The Wind of Change", lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici