Trupa Sex Pistols a lansat un parfum care îi poartă numele

Trupa punk Sex Pistols s-a asociat cu grupul Fragrance and Beauty Limited şi a lansat pe piaţă un parfum care îi poartă numele, informează femalefirst.co.uk.

74 afișări
Imaginea articolului Trupa Sex Pistols a lansat un parfum care îi poartă numele

Trupa Sex Pistols a lansat un parfum care îi poartă numele (Imagine: ww.sexpistolsofficial.com

Trupa britanică, în frunte cu solistul Johnny Rotten, a acceptat să lanseze acest parfum, despre care se spune că se împotriveşte tradiţiilor, luptă contra conformismului şi nu ţine cont de convenţiile aromatice.

Potrivit unui comunicat al companiei producătoare, parfumul "Sex Pistols", comercializat exclusiv în magazinele The Fragrance Shop, are o aromă "proaspătă şi acidulată de lămâie, intensificată de gustul înţepător al piperului negru".

"Electrificat cu ajutorul unor aldehide, parfumul degajă energie pură, intensifică mirosul pielii, fiind intensificat prin heliotropi şi readus pe pământ printr-un miros provocator de paciuli", precizează acelaşi comunicat.

Parfumul are şi un ambalaj îndrăzneţ, al cărui design este inspirat din coperta single-ului "God Save the Queen", lansat în 1977.





Cu un stil de viaţă tumultuos şi anarhic şi o atitudine controversată, grupul Sex Pistols a pus bazele unui nou mod de a face muzică şi a revoluţionat cultura britanică în anii '70.

Trupa a fost formată la Londra, în 1975, de solistul Johnny Rotten, chitaristul Steve Jones, toboşarul Paul Cook şi basistul Glen Matlock, ulterior înlocuit de Sid Vicious. Membrii trupei s-au despărţit în 1978, după un turneu american dezastruos şi după moartea basistului Sid Vicious în urma unei supradoze de droguri.

Membrii supravieţuitori ai trupei Sex Pistols, al cărei hit "Anarchy in UK" (1976) constituie imnul curentului punk, s-au reunit la începutul lunii noiembrie 2007, la Londra, pentru un concert ce a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formaţiei, "Never Mind the Bollocks".

În 2006, membrii trupei Sex Pistols au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame, dar aceştia au refuzat să fie prezenţi la ceremonie şi au trimis, în schimb, un bilet scris de mână cu un mesaj grosolan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici