Trupa Slipknot, pentru prima oară în România: Când va avea loc concertul

Trupa americană Slipknot va concerta la complexul Romexpo din Bucureşti pe 27 iulie, la cea de-a noua ediţie a Metalhead Meeting, iar primele bilete vor fi puse în vânzare pe 24 ianuarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

586 afișări
Imaginea articolului Trupa Slipknot, pentru prima oară în România: Când va avea loc concertul

Sursa FOTO: Profimedia Images

Primele 1.000 de bilete au preţuri promoţionale, cuprinse între 209 lei şi 379 de lei, şi vor fi puse în vânzare pe 24 ianuarie, la ora 10.30, pe www.iabilet.ro.

Una dintre cele mai renumite trupe ale genului metal, Slipknot, înfiinţată în 1995, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din Statele Unite ale Americii, Australia, Austria, Canada, Finlanda, Noua Zeelandă, Suedia şi Elveţia cu cel de-al patrulea album, intitulat "All Hope Is Gone", care a fost lansat în 2008. Trupa Slipknot a fost nominalizată de zece ori la premiile Grammy şi a primit un astfel de trofeu în 2006, pentru piesa "Before I Forget". În plus, artiştii originari din Iowa au câştigat de şapte ori Kerrang! Award, de patru ori Metal Hammer Golden God Award si de cinci ori Revolver Golden God Award.

Slipknot este o trupă neobişnuită din multe puncte de vedere. Inspiraţi de trupa Kiss, membrii grupului Slipknot poartă în public măşti şi salopete, fiind identificaţi fiecare cu ajutorul unui număr. Membrii acestei trupe se bat adeseori între ei pe scenă şi se adresează fanilor cu apelativul "larve".

Cele şase albume de studio lansate până în prezent le-au adus 15 discuri de platină şi 24 de discuri de aur.

Cel mai recent album de studio, "We Are Not Your Kind", a fost lansat anul trecut şi este promovat printr-un turneu, în cadrul căruia Slipknot va concerta şi la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici