Trupa Voltaj susţine un concert în Aeroportul "Henri Coandă", cu ocazia Zilei Naţionale a României

Trupa Voltaj va susţine un concert luni, de la ora 11.30, în noul terminal Plecări al Aeroportului "Henri Coandă", cu ocazia Zilei Naţionale a României, sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie.

184 afișări
Imaginea articolului Trupa Voltaj susţine un concert în Aeroportul "Henri Coandă", cu ocazia Zilei Naţionale a României

Trupa Voltaj susţine un concert în Aeroportul "Henri Coandă", cu ocazia Zilei Naţionale a României (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti sărbătoreşte în acest an Ziua Naţională a României prin evenimentul special "1 Decembrie în aeroport".

Astfel, trupa Voltaj va susţine un concert, în timpul căruia va lansa oficial şi noul său single, "De la capăt".

Trupa Voltaj a lansat piesa-manifest "De la capăt", dedicată proiectelor pentru copii şi tineri aflaţi în situaţii dificile, melodia devenind astfel "purtătorul de cuvânt" al unui program, în care cei care doresc se pot înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România.

Textul single-ului "De la capăt" vorbeşte despre cât de important este să poţi primi o a doua şansă, construită pe încredere, apropiere şi înţelegere. Povestea vizuală a clipului aminteşte de copiii rămăşi singuri acasă, care îşi doresc un nou început, alături de părinţii lor, aflaţi în străinătate, la muncă.

Totodată, de Ziua Naţională a României, pasagerii aeroportului vor fi întâmpinaţi cu steguleţe tricolore, pe care le vor primi cadou din partea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici