Trupa Zdob şi Zdub lansează albumul "Basta Mafia" pe 12 aprilie

Zdob şi Zdub va lansa al nouălea album al trupei, "Basta Mafia", pe 12 aprilie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

176 afișări
Imaginea articolului Trupa Zdob şi Zdub lansează albumul "Basta Mafia" pe 12 aprilie

Trupa Zdob şi Zdub lansează albumul "Basta Mafia" pe 12 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lansarea, care este sprijinită de MediaPro Music, va avea loc într-un cadru exploziv. Albumul conţine 13 piese şi două bonus track-uri energice, pline de folclor şi voie bună, aşa cum au obişnuit moldovenii în ultimii 18 ani de activitate. Cu acest prilej, trupa a pornit deja şi într-un turneu prin toată ţara, care include 18 oraşe.

Cel mai recent single extras de pe "Basta Mafia" a fost lansat în România în luna ianuarie a acestui an şi se intitulează "Moldovenii s-au născut".

Biletele pentru concertul de lansare a noului album marca Zdob şi Zdub pot fi găsite la preţurile de 50 de lei (în picioare) şi 70 de lei (loc la masă), pe www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete/, precum şi la Hard Rock Cafe, începând de vineri.

Zdob şi Zdub a cântat în deschiderea multor trupe de renume, printre care Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin' Criminals şi Linkin Park.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici