Trupa Zdob şi Zdub sărbătoreşte 20 de ani de la lansare, printr-un concert în Bucureşti, pe 8 mai

Trupa Zdob şi Zdub sărbătoreşte 20 de ani de la lansare, printr-un concert pe care îl va susţine pe 8 mai, în Hard Rock Café din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

102 afișări
Imaginea articolului Trupa Zdob şi Zdub sărbătoreşte 20 de ani de la lansare, printr-un concert în Bucureşti, pe 8 mai

Trupa Zdob şi Zdub sărbătoreşte 20 de ani de la lansare, printr-un concert, pe 8 mai, în Bucureşti (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Conform sursei citate, după concertul sold out din ianuarie şi datorită cererii mari de bilete, Zdob şi Zdub revine la Hard Rock Cafe la cererea publicului, pe 8 mai, de la ora 21.30.

Înfiinţată în urmă cu 20 de ani, trupa Zdob şi Zdub are nouă albume la activ şi mii de concerte în ţară şi străinătate, alături de mari nume ale scenei internaţionale, precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly şi Garbage.

Cel mai recent album al trupei, "Basta Mafia", lansat oficial în 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus şi single-ul "Moldovenii s-au născut", lansat în România la sfârşitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate în rândul publicului.

Pentru concertul din 8 mai, biletele s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în reţeaua de magazine Uman din toată ţara şi la Hard Rock Café, la preţurile de 80 de lei (VIP, cu loc la masă) şi 60 de lei (acces general, fără loc la masă, în faţa scenei).

Biletele "cu loc în picioare" se pot găsi şi în reţelele Eventim, Myticket şi Bilete.ro, dar şi pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro, precum şi în toate punctele clasice de vânzare de bilete din ţară (Diverta, Germanos, magazinele Vodafone şi Orange, magazinul Muzica etc.).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici