Trupele Target, Negative Core şi QuantiQ, noile confirmări la festivalul "I Am The Rocker"

Trupele Target, Negative Core şi QuantiQ sunt noile confirmări la festivalul "I Am The Rocker", care va avea loc pe 4 şi 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

106 afișări
Imaginea articolului Trupele Target, Negative Core şi QuantiQ, noile confirmări la festivalul "I Am The Rocker"

Trupele Target, Negative Core şi QuantiQ, noile confirmări la festivalul "I Am The Rocker"

Organizatorii festivalului continuă lista confirmărilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena românească de rock. Astfel, Negative Core, QuantiQ şi Target se alătură line up-ului format deja din Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Odd Crew, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Hatemode şi Blutrina.

Toate trupele vor fi distribuite pe trei scene, iar, în zilele următoare, organizatorii vor anunţa încă două trupe internaţionale care vor concerta pe cea de-a doua scenă principală din prima zi de festival.

Negative Core Project a experimentat mai multe mixuri muzicale de la momentul înfiinţării, în 2008. Astfel, de la old school thrash la groove/death metal, formaţia şi-a făcut un renume în urma concertelor pe care le-a susţinut până în prezent. De curând, trupa şi-a întregit discografia cu un nou album, lansat chiar în urmă cu câteva zile, "Silence is Betrayal".

QuantiQ se situează în zona progressive rock-ului, cu accente pasagere de gothic şi post rock. Trupa activează încă din 2009 la iniţiativa a doi elevi ai Liceului de muzică "Tudor Ciortea" din Braşov. Până în prezent, şi-a trecut în palmares numeroase concerte în toată ţara, încălzind atmosfera în deschiderea show-ului lui Bon Jovi de la Bucureşti.

Target reprezintă aripa hardcore-metal, înfiinţată la Alba Iulia, în anul 1988. Membrii se află într-o continuă explorare muzicală cu fiecare piesa pe care o compun. Cea mai recentă apariţie discografică este "Faceburn".

Participanţii la festivalul "I Am The Rocker" vor avea la dispoziţie toate subgenurile importante ale rock-ului, precum şi numeroase activităţi şi concursuri, de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker şi best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana. Organizatorii au pregătit şi o zonă de camping (cu duşuri şi toalete) pentru cei veniţi din afara Capitalei şi chiar a ţării, la preţul de 9 lei, o parcare specială pentru posesorii de motociclete (cu garderobă inclusă), precum şi apă plată gratuită în incinta festivalului.

Biletele pentru festival sunt disponibile exclusiv în regim de abonament, la preţul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Atât abonamentele, cât şi biletele pentru parcarea motocicletelor şi pentru camping pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti -, precum şi online, de pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici