Trupele Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan şi Kumm susţin proiectul "Let’s Do It, Romania! "

Trupele Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan şi Kumm au devenit ambasadori ai proiectului "Let’s Do It, Romania!", alăturându-se unor vedete precum Smiley, Leonard Doroftei, Holograf şi Adrian Despot, informează un comunicat.

37 afișări
Imaginea articolului Trupele Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan şi Kumm susţin proiectul "Let’s Do It, Romania! "

Trupele Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan şi Kumm susţin proiectul "Let’s Do It, Romania! " (Imagine: Szavuj Atila/Mediafax Foto)

"Cred că asta e una dintre puţinele şanse să arătăm că suntem mai buni decât cred alţii că suntem", a declarar Cornel, liderul trupei Vunk.

La rândul său, Călin Goia de la Voltaj a vorbit despre necesitatea "Let's Do It, Romania!". "România se află sub un munte de PET-uri! Ar fi bine ca proiectul să aibă o anumită ciclicitate, să devină o obişnuinţă şi, cu timpul, lumea se va schimba", a declarat Călin Goia.

"Îmi place «Let's Do It, Romania!» pentru că dă ocazia tuturor românilor să fie uniţi şi să demonstreze că le pasă de viitor şi că pun şi mâna la treabă, nu doar vorbesc foarte, foarte mult! Împreună, noi, toţi românii, pe 25 septembrie, vom da o şansă viitorului să fie mult mai verde!", a spus şi Zoli de la Sistem.

"Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 25 septembrie, în derularea acestei acţiuni fiind cooptaţi un număr mare de voluntari, cetăţeni şi instituţii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici