Tudor Gheorghe va susţine spectacolul-manifest "Degeaba" pe 22 decembrie, în Capitală

Tudor Gheorghe va susţine o nouă reprezentaţie a spectacolului - manifest "Degeaba", pe 22 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

144 afișări
Imaginea articolului Tudor Gheorghe va susţine spectacolul-manifest "Degeaba" pe 22 decembrie, în Capitală

Tudor Gheorghe (Imagine: Emil Badea / Mediafax Foto)

Tudor Gheorghe revine de această dată cu un repertoriu îmbogăţit, adaptat noilor elemente instalate în peisajul politic autohton, un spectacol unic, prezentat în maniera sa inconfundabilă alături de orchestra simfonică alcătuită din peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock. Spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

În vremea când lumea era speriată, neştiind ce, cum şi încotro, în clipele disperate când la Europa Liberă se transmiteau ştiri despre evenimentele de la Timişoara, Tudor Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hârtie versuri care îi tulbură şi astăzi pe toţi românii: "Primeşte-i Doamne-n casa ta/ Pe cei ce vin din Timişoara/ Ei sunt ofranda cea mai grea/ Pe care ţi-o trimite ţara".

De aici a pornit ideea spectacolului "Degeaba", singurul act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton, un manifest la care publicul doritor participă de la un an la altul într-un număr impresionant.

Organizatorii au pus deja în vânzare biletele, acestea având preţuri variabile, în funcţie de categoria de loc: VIP - 200 de lei, categoria 1 - 180 de lei, categoria 2 - 150 de lei, categoria 3 - 120 de lei, categoria 4 - 100 de lei. Acestea sunt disponibile la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center, în magazinele EuroGsm, la Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar şi online, pe www.vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici