Tulburările de alimentaţie pot fi depăşite. După o recuperare dificilă, Demi Lovato încurajează oamenii să-şi iubească şi accepte corpul

  • Demi Lovato s-a recuperat după ce a suferit de tulburări de alimentaţie.
  • Cântăreaţa promovează în mediul online body positivity, acceptarea propriul corp.
  • Prin intermediul muzicii, Demi Lovato încurajează persoanele aflate la ananghie.
159 afișări
Imaginea articolului Tulburările de alimentaţie pot fi depăşite. După o recuperare dificilă, Demi Lovato încurajează oamenii să-şi iubească şi accepte corpul

FOTO: Instagram @ddlovato

După ce s-a luptat luni întregi cu tulburări de alimentaţie, cântăreaţa se află în cel mai bun moment al vieţii. Demi este încrezătoare şi puternică, iar acest lucru se observă şi în postările sale: lipsită de inhibiţii, cântăreaţa pozează într-un costum de baie negru, plin de sclipici.

Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, încurajează acceptarea de sine, indiferent de „imperfecţiunile” corpului.

„Aşa arată recuperarea după tulburărille de alimentaţie”, scrie Lovato, care a învăţat să îşi sărbătorească vergeturile în loc să se ruşineze de ele.

Demi a dus bătălii întregi până să ajungă să îşi iubească corpul, iar asta a motivat-o să ofere la rândul ei sprijin celor care se află în aceeaşi situaţie. Demi Lovato încearcă să fie un model de urmat pentru cei care au trecut prin momente delicate, asemenea ei.

Prin intermediul muzicii, aceasta încurajează persoanele aflate la ananghie, încercând mereu să le transmită o rază de speranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici