U2 şi Ed Sheeran, concerte anulate din motive de securitate, în St Louis

Atât U2 cât şi Ed Sheeran şi-au anulat concertele din St Louis din cauza preocupărilor legate de securitate pe fondul protestelor din oraş, după ce poliţistul Jason Stockley, care a ucis un bărbat de culoare, Anthony Lamar Smith, a fost achitat, scrie The Guardian.

398 afișări
Imaginea articolului U2 şi Ed Sheeran, concerte anulate din motive de securitate, în St Louis

U2 şi Ed Sheeran şi-au anulat concertele din St Louis din motive de securitate

Poliţia a declarat că nu poate garanta nivelul minim de securitate în cadrul concertelor, pe măsură ce oraşul se confruntă cu proteste de amploare.

Sute de persoane au protestat vineri şi sâmbătă, în centrul oraşului St Louis, într-o zonă de lux a oraşului şi în suburbii, ceea ce a dus la cel puţin 32 de arestări. 

”Nu putem, cu bună ştiinţă, să riscăm siguranţa fanilor noştri, continuând cu spectacolul din St Louis. Cu toate că regretăm că trebuie să anulăm show-ul, noi simţim că este singurul mod acceptabil prin care putem acţiona, date fiind circumstanţele", au declarat reprezentanţii trupei U2 pe site-ul web.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici