Udrea: Cred că a venit momentul să fac un copil

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, că încearcă de aproximativ două luni să îşi găsească timp pentru viaţa personală şi crede că "este momentul" pentru conceperea unui copil.

17520 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cred că a venit momentul să fac un copil

Elena Udrea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poţi să te înhami la asta decât în momentul în care eşti sigur că poţi să o faci foarte bine şi când ai foarte mult timp la dispoziţie. Cred că este momentul", a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.

Udrea a arătat că doar lucrurile care ţin de familie ar putea-o opri din cariera politică, dar ea speră să nu se producă astfele de situaţii.

Fostul ministru, vicepreşedinte al PDL, a recunoscut că mai plânge de emoţie la filme, dar niciodată din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în activitatea profesională.

"Mai plâng de emoţie, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoţionată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viaţa mea profesională nu am plâns niciodată", a declarat Udrea.

Ea a mai spus că atunci când vrea să se relaxeze îşi sună prietenii şi că relaţiile sale de prietenie sunt statornice: "Eu am aceiaşi prieteni pe care îi aveam şi acum zece ani, cu ei mă simt cel mai bine şi dacă vreau să am un moment în care să mă relaxez îmi sun prietenii".

Udrea a mai declarat că nu a avut un model atunci când a intrat în politică, că îşi dorea să facă politică şi că niciodată nu i-a părut rău de alegerea făcută.
Ea a precizat că în politică nu prea a acceptat să se schimbe şi nu a renunţat să fie ea însăşi.

"Nu prea am acceptat să mă schimb eu. Mai ales în politică femeilor li se oferă tipare. Trebuie să intri într-un tipar: să fii aşa, să te comporţi aşa şi atunci eşti acceptat. Eu am refuzat să fiu altceva decât ceea ce sunt pentru că, pe fond, eu m-am gândit că, până la urmă, oamenii vor judeca după ceea ce fac, nu numai după culoarea părului sau înălţimea tocurilor", a explicat vicepreşedintele PDL.

Ea a dezvăluit că dintre treburile casnice, cel mai puţin îi place să calce.

Udrea a mai spus că de cinci ani scrie pe blog şi apare pe facebook sau twitter, aceste obiceiuri ajutând-o în comunicarea publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici