Video Uită de pantofii cu toc. Designerul Mihai Albu s-a reinventat în pandemie: face încălţăminte casual şi vinde pantofi unicat

  • Designerul Mihai Albu a fost afectat de pandemie şi s-a reinventat
  • El a pus bazele unei colecţii de pantofi casual şi sneakerşi
  • El vinde pe pagina lui de Facebook şi pantofi unicat din prezentări de modă, şedinţe foto la 50% din preţ
24663 afișări

Numele mari din industria modei  din România au fost afectate de pandemia care a pus pe pauză nunţile şi alte evenimente. Mihai Albu, numit şi Arhitectul Pantofilor, a fost nevoit să se reinventeze, după ce nu a mai fost cerere pentru pantofi cu toc. Astfel că a pus bazele unei colecţii de sneakerşi, pe care o începuse de anul trecut. Chiar dacă vânzările au mers bine, tot nu rivalizează cu cererile de anul trecut pentru pantofii de ocazie. Ca să rămână pe linia de plutire, Mihai Albu vinde acum şi pantofi unicat, pe pagina lui de Facebook, sub preţul de catalog. Acum plăteşti aproximativ 400 de lei, pentru o pereche de pantofi care valorează 1000 de lei.

Mihai Albu, designer: „Exact când să primesc clientele, n-a mai venit nimeni! Am ajuns să trăiesc din sneakerşi, asta pe undeva e îmbucurător că am avut variantă de rezervă. S-au adunat din şedinţe foto, prezentări de modă, s-au stâns vreo 100 de perechi care stăteau şi erau ca într-un muzeu. Dacă înmulţim 150-200 de perechi, e o sumă impresionantă care mă ajută să depăşesc 1 lună, 2, poate chiar 3”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici