ULTIMA DORINŢĂ: Modul INEDIT în care un american a cerut să fie înmormântat - FOTO

Înmormântarea unui american decedat la vârsta de 82 de ani ar putea rămâne în istorie. Modul în care bătrânul a cerut să fie îngropat poate părea cel puţin ciudat.

2488 afișări
Imaginea articolului ULTIMA DORINŢĂ: Modul INEDIT în care un american a cerut să fie înmormântat - FOTO

DORINŢĂ INEDITĂ: Un motociclist din Ohio, înmormântat cu motocicleta sa Harley-Davidson într-un sicriu transparent (Imagine: www.daytondailynews.com)

Potrivit familiei sale, Billy Standley le-a cerut ani la rând ca atunci când va muri, să fie îngropat alături de motocicleta sa mult-iubită, un model Electra Glide din 1967, marca Harley-Davidson, informează Daily Mail.

MAI MULTE IMAGINI AICI

Până aici nimic deosebit, însă se pare că bărbatul a dorit să fie înmormântat într-un sicriu transparent, pentru a putea fi văzut stând pe motocicleta sa.

Familia i-a îndeplinit ultima dorinţă şi a urmat exact instrucţiunile bătrânului. Astfel, acesta a fost îmbrăcat într-un costum de piele, cu ochelari de soare la ochi şi a fost urcat pe motocicletă. Pentru asta, cei care l-au îmbălsămat au folosit o tijă de metal şi bretele astfel încât corpul neînsufleţit să stea pe motocicletă. În plus, Billy Standley avea şi o cască de motociclist.

Pregătirile pentru înmormântare au fost începute chiar de Billy Standley în urmă cu patru ani, când a cumpărat trei locuri de veci lângă cel al soţiei, pentru a putea săpa o groapă de mari dimensiuni în care să intre sicriul său unic.

Fii motociclistului, Pete şi Roy, au realizat un sicriu din plexiglas, cu podea din lemn şi metal.

"Am mai avut cereri ciudate, însă nimic atât de extrem. Bătrânul a fost cel care a venit cu această cerere, să fie înmormântat pe motocicletă", a declarat o angajată a firmei care a organizat funeraliile, citată de publicaţia locală Dayton Daily News.

La ceremonia ce a avut loc, vineri, într-un oraş din statul Ohio, au participat şi numeroşi motociclişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici