Ultima dragoste a Prinţesei Diana: Relaţia secretă cu un medic, subiectul noului trailer al filmului despre viaţa ei - VIDEO

Cel mai recent trailer pentru viitorul film biografic despre Prinţesa Diana oferă o privire mai atentă în cotloanele mai puţin cunoscute din viaţa acesteia, unul dintre ele fiind relaţia secretă dintre prinţesă şi un doctor pakistanez.

1524 afișări
Imaginea articolului Ultima dragoste a Prinţesei Diana: Relaţia secretă cu un medic, subiectul noului trailer al filmului despre viaţa ei - VIDEO

Ultima dragoste a Prinţesei Diana: Relaţia secretă cu un medic, subiectul noului trailer al filmului despre viaţa ei - VIDEO

Alături de actriţa australiană Naomi Watts, care o interpretează pe "Prinţesa inimilor", în noile imagini apare şi Naveen Andrews în rolul lui Hasnat Khan, ultimul bărbat pe care aceasta l-a iubit, scrie dailymail.co.uk.

Filmul reproduce imagini clasice ale Dianei rămase în memoria societăţii, concentrându-se pe ultimii doi ani din viaţa prinţesei de Wales, perioadă în care şi-a continuat munca de caritate, susţinând victimele SIDA şi activând alături de Crucea Roşie în campanii împotriva minelor antipersonal.

Mai puţin faimoasă este relaţia ei cu un doctor cardiolog, poveste pe care noul trailer o aduce în atenţia publicului.

La început, atracţia pe care Diana o simte faţă de acesta provine din felul lui de a o trata ca pe o persoană normală. "Nu mă tratează ca pe o prinţesă, de parcă nici nu ar şti cine sunt", o putem vedea confesându-se unei prietene.

Totuşi, faptul că prinţesa se afla constant în centrul atenţiei din partea presei reprezenta, se pare, o presiune prea mare pentru medicul Hasnat.

"Dacă mă căsătoresc cu tine, trebuie să mă căsătoresc şi cu toată lumea", îi spune acesta Dianei, în timp ce clipul scoate în evidenţă invazia paparazzilor în viaţa ei privată, prin imagini cu aceasta fugind de cameramani şi cu ziare care vorbesc pe prima pagină despre povestea lor.

Sfârşitul relaţiei cu medicul cardiolog este urmat de aventura cu Dodi Fayed, prezentată mai degrabă ca o încercare de a trece de sentimentele pentru Hasnat decât ca o relaţie serioasă.

Potrivit datelor istorice, Dodi, interpretat de Cas Anvar, a fost ultimul bărbat pe care Diana l-a întâlnit înaintea accidentului din 1997 în urma căreia aceasta şi-a pierdut viaţa.

Regizat de Oliver Hirschbiegel, cel care a semnat şi regia peliculei "Downfall", o portretizare a ultimelor zile din viaţa lui Adolf Hitler, şi cu un scenariu de dramaturgul Stephen Jeffreys, filmul este programat să intre în cinematografele din Marea Britanie pe 20 septembrie, pe 10 octombrie ajungând pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici