Ultimul cântec înregistrat de Whitney Houston, "Celebrate", a fost lansat în Statele Unite - VIDEO

Ultimul cântec înregistrat de cântăreaţa americană Whitney Houston, un duet cu Jordin Sparks, a fost lansat luni, în Statele Unite ale Americii, informează accesshollywood.com.

458 afișări
Imaginea articolului Ultimul cântec înregistrat de Whitney Houston, "Celebrate", a fost lansat în Statele Unite - VIDEO

Whitney Houston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântecul se intitulează "Celebrate" şi face parte din coloana sonoră a ultimului film în care a jucat diva americană, un remake al filmului "Sparkle", scrie accesshollywood.com.

"Celebrate" a fost lansat luni, pe site-ul prezentatorului de televiziune american Ryan Seacrest, şi va fi disponibil pe iTunes începând din 5 iunie.

Jordin Sparks, câştigătoarea celei de-a şasea ediţii a emisiunii-concurs "American Idol", a fost prezentă duminică seară la gala Billboard Music Awards, unde a interpretat în memoria cântăreţei Whitney Houston unul dintre marile hituri ale acesteia, "I Will Always Love You".

Decesul cântăreţei Whitney Houston, în februarie, la vârsta de 48 de ani, s-a produs într-o perioadă în care artista americană încerca să revină pe scena muzicală şi încheiase de puţină vreme filmările pentru "Sparkle". Cântăreaţa a fost descoperită înecată în baia camerei ei de hotel, la Los Angeles. Autorităţile americane spun că decesul a fost favorizat de consumul de cocaină şi de o maladie cardiacă de care suferea artista.

 

Lungmetrajul "Sparkle", regizat de Salim Akil, va avea premiera în Statele Unite pe 17 august. Filmul va ajunge şi pe marile ecrane româneşti în toamna acestui an, începând din 5 octombrie.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici