UMILITĂ de British Airways. Stewardesa i-a interzis unei pensionare să meargă la toaletă. Ce s-a întâmplat cu femeia în timpul zborului de 13 ore

O pensionară din Marea Britanie susţine că a fost umilită de compania British Airways deoarece stewardesa i-a intezis să meargă la toaletă timp de mai multe ore.

9124 afișări
Imaginea articolului UMILITĂ de British Airways. Stewardesa i-a interzis unei pensionare să meargă la toaletă. Ce s-a întâmplat cu femeia în timpul zborului de 13 ore

UMILITĂ de British Airways. Stewardesa i-a interzis unei pensionare să meargă la toaletă. Ce s-a întâmplat cu femeia în timpul zborului de 13 ore (Imagine: Mediafax Foto/ Hepta)

Potrivit Daily Mail, Kocharik Tsamouzian, în vârstă de 87 de ani, a călătorit de la Los Angeles la Londra, iar după îmbarcare a simţit nevoia să meargă la toaletă însă însoţitoarea de zbor i-a cerut să păstreze regulile companiei şi să rămână pe scaun, cu centura pusă, până după decolare. 

Cum avionul a avut o întârzire de aproximativ o oră şi jumătate, pensionara n-a mai putut rezista şi dezastrul s-a produs. Cum nu mai avea alte haine de schimb la îndemână, femeia a povestit, cu lacrimi în ochi, că a fost nevoită ca să stea cu hainele ude pe ea pe toată durata zborului de 13 ore. 

Pe de altă parte, compania aeriană a transmis că politica sa de zbor are în prin plan siguranţa clienţilor.

"Membrii echipajului nostru sunt instruiţi, la cel mai înalt nivel, să le ofere pasagerilor o călătorie cât mai confortabilă. În schimb, regulamentul Autorităţii Aviaţiei Civile prevede clar că fiecare pasager trebuie să rămână pe scaun, cu centura pusă, până când avionul decolează. Siguranţa şi securitatea călătorilor sunt întotdeauna prioritare pentru noi", a declarat un purtător de cuvânt de la British Airways.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici