Un actor celebru a fost văzut în Coreea de Nord, cu puţin timp înainte de împlinirea a 70 de ani de la naşterea ţării

Gérard Depardieu, copilul teribil al cinematografiei franceze, a fost văzut în Coreea de Nord cu puţin timp înainte de împlinirea a 70 de ani de la naşterea ţării, transmite The Telegraph.

17648 afișări
Imaginea articolului Un actor celebru a fost văzut în Coreea de Nord, cu puţin timp înainte de împlinirea a 70 de ani de la naşterea ţării

Un actor celebru a fost văzut în Coreea de Nord, cu puţin timp înainte de împlinirea a 70 de ani de la naşterea ţării

Actorul a fost văzut de jurnalişti în hotelul Yangakdo din capitala Phenian. Regimul comunist marchează, pe 9 septembrie, prin mai multe evenimente publice, 70 de ani de la separarea de Coreea de Sud.

Nu se ştie dacă Depardieu va lua parte la festivităţi ca invitat oficial al regimului. Actorul, vizibil iritat de prezenţa jurnaliştilor, a refuzat să vorbească cu aceştia.

În Franţa, Depardieu este anchetat pentru viol. Actorul ar fi agresat sexual o tânără actriţă luna trecută în casa lui din Paris.

Artistul francez, care a jucat în peste 170 de filme, este un prieten al preşedintelui rus Vladimir Putin şi are cetăţenie rusă.

Republica Populară Democrată Coreeană a fost proclamată pe 9 septembrie 1948.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici