Un actor din "Game of Thrones" a fost victima hărţuirii sexuale | VIDEO

Actorul scoţian Daniel Portman, cunoscut pentru rolul Podrick Payne din serialul de succes "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", a mărturisit că a fost hărţuit sexual de mai mulţi fani, potrivit voici.fr.

1355 afișări
Imaginea articolului Un actor din "Game of Thrones" a fost victima hărţuirii sexuale | VIDEO

Un actor din "Game of Thrones" a fost victima hărţuirii sexuale

De-a lungul serialului, personajul Podrick Payne se dovedeşte la fel de dotat în pat, ca şi pe câmpul de luptă. Reputaţia de bun amant a personajului său i-a adus însă probleme actorului Daniel Portman în viaţa personală.

Într-un interviu pentru publicaţia Esquire, actorul în vârstă de 27 de ani a mărturisit că mai multe admiratoare ale serialului produs de HBO au mers atât de departe încât să îl confunde cu personajul său.

"M-au atins (în zonele intime, n.r.) de mai multe ori... femei mai în vârstă. Ce poţi face? Evident le spui să nu facă asta", a declarat actorul.

"În epoca noastră, ai spune că oamenii sunt capabili să separe realitatea de ficţiune. Este ceva dezagreabil, dar, ştiţi, oamenii sunt nebuni. Bineînţeles că nu este grozav", a mai declarat acesta.

Cel de-al optulea şi ultim sezon al producţiei a debutat pe 14 aprilie, iar episodul final va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici