Un actor din "Stăpânul Inelelor" vine la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con - VIDEO

În perioada 11-13 noiembrie, la Romexpo, va avea loc cea de-a cincea ediţie a evenimentului East European Comic Con. Primul actor care şi-a anuntat prezenţa la East European Comic Con, ediţia de iarnă, este Craig Parker, cunoscut din "Stăpânul Inelelor", acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

744 afișări
Imaginea articolului Un actor din "Stăpânul Inelelor" vine la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con - VIDEO

Un actor din "Stăpânul Inelelor" vine la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con - VIDEO

Aproximativ 40.000 de vizitatori s-au bucurat de cea de-a patra ediţie East European Comic Con care s-a desfăşurat în perioada 27-29 mai. Momentele memorabile nu au lipsit, iar cei 6 actori invitaţi ne-au adus condus într-o călătorie fascinantă în universurile Game of Thrones, Supernatural, Dr.Who, Hobbitul, Vampire Diaries şi multe altele.

Şi pentru că fanii îşi doresc ca aventura East European Comic Con să continue, în perioada 11-13 noiembrie, la Romexpo, va avea loc cea de-a cincea ediţie a evenimentului, de o amploare similară cu cea din primavară şi la fel de plină de surprize şi activităţi.

Primul actor care şi-a anuntat prezenţa la East European Comic Con – Winter edition – este Craig Parker, binecunoscut publicului din Stăpânul Inelelor, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

De origine neo-zeelandeză, Parker s-a mai făcut remarcat şi în serialul de mare succes Spartacus, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber.

Actorul îi dă fiinţă şi Lordului Stéphane Narcisse în serialul Reign care urmăreşte povestea reginei Mary Stuart şi care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker a mai avut şi aparitii episodice notabile în seriale precum Xena: Prinţesa Războinică, NCIS, NCIS: Los Angeles şi Sleepy Hollow.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-şi împărtăşi experienţele şi pentru a răspunde întrebărilor fanilor, dar şi pentru poze şi autografe numai pe data de 12 noiembrie. Mai mult decât atât, actorul îşi va sărbători ziua de naştere în România, pe această dată urmând să împlinească 46 de ani.

Biletele early bird pot fi achiziţionate începând de astăzi la preţurile promoţionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă şi 25 de lei pentru duminică până pe data de 31 august.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con este evenimentul preferat al tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici