Un adolescent din Târgu Secuiesc a câştigat finala concursului "Se naşte o stea" din Ungaria - VIDEO

Un adolescent de 14 ani din municipiul covăsnean Târgu Secuiesc, Laszlo Attila, a câştigat finala concursului "Se naşte o stea", organizat de un post de televiziune din Ungaria, el impresionând atât juriul, cât şi publicul cu talentul său muzical.

537 afișări
Imaginea articolului Un adolescent din Târgu Secuiesc a câştigat finala concursului "Se naşte o stea" din Ungaria - VIDEO

Un adolescent din Târgu Secuiesc a câştigat finala concursului "Se naşte o stea" din Ungaria

Finala concursului "Se naşte o stea" din Ungaria, competiţie organizată de postul RTL Klub, a avut loc sâmbătă seară, iar concurenţii au pregătit două momente, o dată intrând pe scenă alături de o vedetă invitată, iar apoi au trebuit să convingă singuri juriul şi telespectatorii.

Juriul a oferit cel mai mare punctaj trupei de dans Appril Projekt, în timp ce un adolescent de 14 ani din judeţul Covasna, Laszlo Attila, s-a situat pe locul al doilea, însă votul telespectatorilor a decis numele câştigătorului, iar ei au considerat că băiatul din Târgu Secuiesc merită premiul cel mare.

Tânărului covăsnean nu i-a venit să creadă când a fost pronunţat numele câştigătorului finalei, fiind extrem de emoţionat şi surprins de decizia publicului.

Laszlo Attila este elev la Şcoala "Petofi Sandor" din Târgu Secuiesc, în clasa a VIII-a.

Contactat telefonic, tatăl tânărului, Laszlo Attila, aflat la Budapesta, a declarat că este "foarte mândru" de performanţa fiului său.

"Am investit mult, şi nu mă refer aici la partea materială, ci suflet şi timp, ca fiul meu să poată ajunge aici", a spus Laszlo Attila.

El a povestit că Attila a început să cânte la vârsta de patru ani şi deja de atunci părinţii şi-au dat seama că poate avea un viitor în acest domeniu.

Întrebat de ce nu s-a înscris Attila la un astfel de concurs de talente în România, tatăl a povestit că în ţară au loc puţine astfel de evenimente şi că, fiind de etnie maghiară, i-a fost mult mai uşor să participe la o competiţie din Ungaria.

"Nici acum nu-mi vine să cred că el a câştigat, este o foarte mare mândrie pentru mine. I-am promis acum câţiva ani că îl voi ajuta să devină un interpret cunoscut, iar acum primul pas a fost făcut", a spus Laszlo Attila.

Totodată, el a explicat că se va întoarce la Târgu Secuiesc miercuri, dar fiul său Attila mai târziu, în 18 iunie, pentru a da Testele naţionale, şi va susţine un concert în oraşul său natal.

"Vreau să mulţumesc şi cu această ocazie tuturor celor care l-au votat pe Attila, în primul rând maghiarilor din Transilvania, care l-au sprijinit, dar nu numai, ci întregii maghiarimii", a spus tatăl adolescentului.

În următoarele luni, adolescentul din Covasna va avea un program încărcat, el având foarte multe cereri pentru spectacole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici